2777
2789
عنوان

خانومایی که قطره آهن میدن به بچه

73 بازدید | 14 پست

پسر من 20 ماهشه اصلا به هیچ عنوان نمیخوره اونقدی گریه میکنه که پشیمونم میکنه 

تو آب میریزم میفهمه آبمیوه هم به هیچ وجه نمیخوره 

یعنی اگه اهن ندیم ضررش زیاده؟

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

اخه خیلی بدمزست.من تا نصفه قطره چکون رو پر میکنم دهنشو باز میکنم یهویی میندازم ته حلقش در غیر اینصورت قطره قطره عمرا نمیخوره.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من خودم دخترم میخوره ولی دوستم پسرش وزنش خیلی خوبه وگفت دکترش گفته سعی کن بدی ،ولی خودش نمیده چون نمیخوره،چه میشه کرد،بایدب جاش گوشت گوسفندی جگر لوبیاسبزچیزایی ک اهن داره بدی

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۱۳ ماهشه اوایل دادم همش بالا آورد خیلی سعی کردم بدم ولی دهنشو بازنمیکرد هروقتم به زور میدادم بالا میاورد نخورد که نخورد الانم ولش کردم دیگه نمیدم وزن بچم خداروشکرخوبه

عزیزم قطره اهن لیپوزوفر بگیر بده بهش..هم دندوناشو سیاه نمیکنه هم مزه و بوی وانیل میده که خیلی خوشمزه ست..دختر من قبلا با مکافات میخورد و کلی اذیت میشد تا دندوناشو پاک کنم و مسواک انگشتیشو بزنن ولی از وقتی لیپوزوفر گرفتم براش خودش دهنشو باز میکنه و روش اب میخوره میره پایین

سوگلی خدا منم💜
منم پسرم ۱۳ ماهشه اوایل دادم همش بالا آورد خیلی سعی کردم بدم ولی دهنشو بازنمیکرد هروقتم به زور میداد ...

عزیزم قطره اهن برای وزن گیری نیست که...اتفاقا میگن تا دوسالگی حاما حتما باید اهن رو داد به بچه تا تو نوجوانی کم خونی نگیره ...شما الان بهش نمیدی وقتی ۱۴ ۱۵ سالش بشه فقر اهن خودشو نشون نیده تو بدن بچت ..لیپوزوفر بگیر بده بخوره گناه داره

سوگلی خدا منم💜

اره راس میگه ربطی به وزن نداره پسرمنم وزنش خوبه تپله 

ولی هرچی تپل تر باشه نیازش به آهن بیشتره 

اینوهم امتحان میکنم

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

جهت تهیه لباسهای کودک کوچولوتون درخدمتتون هستم

با کلیییی نمونه های تک سایز شده و گوگولی زیر قیمت و با تضمین قیمت و کیفیت

دیدنش ضرر نداره

دارای کانال و گروه درپیام رسان ایتا و تل گرام 

آیدی:mohamadei97

جهت دیدن نمونه های تک سایز قیمت فاکتوری جنسیت و سایز را پیام بدید