2777
2789

فامیلی اصلا خوب نیست بیشتر شبیه درمانگاهه به نسبت امکانات و رسیدگی هم زیاد پول می گیره .اریا خیلی بهتره پرستارا ورسیدگیشونم خیلی خوبه .پارس بیشتر پول هتلینگشو می گیره .پرستارای اریا با تجربه ترن خودمم می خواستم برم پارس دکترم گفت اریا بهتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلی اصلا خوب نیست بیشتر شبیه درمانگاهه به نسبت امکانات و رسیدگی هم زیاد پول می گیره .اریا خیلی به ...

مرسی از راهنماییتون پس آریا بهتره؟میخوام جایی باشه سزارین راحت انجام بدن

The only heaven I’ll be send to is when I’m alone with you

من بهمن سزارین کردم از لحاظ رسیدگی پزشکی نمره ی بیست و بهشون میدم بااینکه خودم با شک وتردید رفته بودم .دکترمم خانم بود اصلا معطل نکرد تازنگزدن سریع اومد ولی ظهیری دق داد مریضاشو

من بهمن سزارین کردم از لحاظ رسیدگی پزشکی نمره ی بیست و بهشون میدم بااینکه خودم با شک وتردید رفته بود ...

ببخشید پزشکتون کی بود؟

آرزو ترابی عزیزم

عههه پزشک منم ایشون هستن راضی بودین ازشون؟ راحت سزارین انجام دادن؟من به شدت از زایمان طبیعی میترسم.

ببخشید عزیزم هی سوال میپرسم هزینه سزارین تو آریا چقد شد؟

من چون دومی بود سزارین کردم اولی هم سزارین بودم .رفتم اریا اول گفتن باید بری کمیسیون نامه ی دکت م باید بیاری بعد فهمیدن دومیه دیگه گفتن لازم نیست .کلا شد چهارو نهصد .یک تومن بیمه ی ایرانیان داد شد سه ونهصد .فیبروم هم داشتم زمان عمل برداشت .

من چون دومی بود سزارین کردم اولی هم سزارین بودم .رفتم اریا اول گفتن باید بری کمیسیون نامه ی دکت م با ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم خدا بچه هاتونو حفظ کنه براتون🌸