2777
2789
عنوان

وسایل ضروری جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 13389 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم جهیزیه میخرم عزیزم خیلی چیزای اضافی خریدم لطفا نخر شما 

ی سولاردم بخر 

۷تومن ال جیه دیگه گاز توستر ماکروویو نخر 

اب میوه گیری 

پلوپز پارس خزر بخرررررر لطفاااا 

و چند تا چیز کاربردی

😢😢

وسایل آشپزخانه :

سرویس چینی - سرویس آرکوپال - سرویس کریستال (شامل:قندان-فنجان-سرویس آجیل خوری و مبوی خوری)-سرویس قابلمه(چدن،تفلون،استیل)-سرویس قاشق چنگال(12نفره)-سرویس کفگیر ملاقه آشپزخانه-سرویس ابزار آلات آشپز خانه (شامل:چاقو تبز کن-رنده-و...)-پارچ و لیوان-آبکش و لگن(در چند سایز مختلف)-سینی(برای مهمان و دم دستی)-قوری و کتری-سطل قند و شکر و برنج-جای پیاز و سیب زمینی-سرویس قند و شکر و چای(برای روی کابینت)-گوشت کوب-تخته گوشت-قیف-زعفران ساب-آب لیمو گیری دستی-سیر خرد کن-ملاقه برای ظرف ماست - شیشه های یک کیلویی برای حبوبات -شیشه(برای:نعنا خشک-شوید-زرشک-خلال پسته و بادام-نبات-زعفران-اسپند و...)-سطل اشغال آشپزخانه-جارو خاک انداز -جای نان- جای نان - دستمال های آشپزخانه(در سایز های مختلف)-دمکنی-دستگیره-پیشبند-جای کره و پنیر -شیشه آب-جای آب لیمو ،سرکه ، روغن و...-شیشه های مربا و ترشی برای داخل یخچال -ظروف متعدد در دار برای گذاشتن در یخچال و فریزر -فلاسک چای-اسکاچ-ریکا-پودر لباسشویی-روغن-برنجو قند و شکر-زود پز-جای کارد وچنگال اشپزخانه-کارد و چنگال و ظروف دم دستی -نمکدان-جای ادویه جات -

لوازم برقی آشپزخانه:

یخچال فریزر- ماشین لبسشویی-ماشین ظرف شویی- ماکروفر-غذا ساز -سرخ کن-پلوپز- توستر-آب میوه گیری-چای ساز-ساندویچ میکر-چرخ گوشت-گوشت کوب برقی -

لوازم برقی دیگر

اتو -اتوپرسی -جارو برقی -بخار شوی -جارو شارژی

لوازم اتاق خواب:

سرویس خواب- روتختی- ملحفه-رو بالشی-لحاف،تشک،پتو-گل و لوازم تزئینی-حوله های دستی- میز اتو

لوازم هال و پذیرایی:

مبلمان-نهار خوری-ویترین(کنسول،بوفه)-فرش-پرده-ظروف تزئینی-سطل آشغال-جای کارد و چنگال ، دستمال کاغذی -

دستشویی و حمام:

سطل آشغال و توالت شور-حوله-دمپایی-شمع و گل تزئینی-حوله های حمام-شامپو،صابون،لیف-جای رخت چرک -

سرخ کن چندشه نخر من گرفتم اما استفاده نکردم نمیخریدم بهتربود چندشه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

غذاساز میتونی نگیری جداجدا بخری همزن وابمیوه گیری چرخ گوشت و یک دو سه رو با گوشکوب 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
سرخ کن به نظرم اصلا استفاده نشه

اصلا من فقط دوبار اونم برای امتحان و به خاطر پافشاریای شوهرم استفاده کردم 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

قابلمه بخر

جي پاس

مايكروويو

گاز

يخچال 

لباسشويي

ظرفشور

ابميوه گير

من اينا زو كرفتم كارمو راه ميندازن

خرج إضافي نكن چيزيم كم بود بعدا كم كم ميخري 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
وسایل آشپزخانه : سرویس چینی - سرویس آرکوپال - سرویس کریستال (شامل:قندان-فنجان-سرویس آجیل خوری و مبو ...

خیلی خوب راهنمایی کردی ممنون

کاش تصویرت نفس می کشید مادر