2777
2789
عنوان

یه ضبط صدا مخفی میخوام برای ماشین شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 17574 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قول داده تکرار نکنه مشاور گفت بخر ضبط کن و اگه فهمیدی تکرار کرده به روش نیار فقط مدرک جمع کن بعدش ب ...

پس بچه رو میخوای چیکارکنی😢

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
نظر من اینکه اگر نمیتونید کاری کنید, نمیتونید جدا بشید یا اصلا گردن نمیگیرن, بیخیال بشید چون اینطوری ...

دوستمون درست میگه. بنظرمن آدما همیشه تا وقتی ذات واقعی شون آشکار نشده واسمون جذاب و دوس داشتنی ان

وقتی خود واقعی شونو ببینی دیگه زندگی برات سخت میشه

منم مثه شما دنبال این بودم مچ شوهرمو بگیرم

حالا ک گرفتم قبول نمیکنه ک هیچ،تازه پررو ترم شده میگه برو هرکار دوس داری بکن برو جداشو

حالا من موندم و یه دختر دوساله و یه ذهن مشغول و یه دنیاااا بی اعتمادی

نکن عزیزم دنبالش نباش اگه واقعا زندگیتو دوس داری

یارب روا مدار که گدا معتبرشود.  گرمعتبرشود ز خدا بیخبر شود

نکن نکن نکن 

برای یکی از عزیزان من اتفاق افتاد ردیاب گذاشتن تو ماشین زندگیش رو هواست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

استارتر من فقط میذونم فیلم مدرک معتبره 

صدا رو میتونه ادعای ساختگی بودنشو بکنه و ازت حتی شکایت کنه 

ولی تو نت بزن هست انواعش

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
دوستمون درست میگه. بنظرمن آدما همیشه تا وقتی ذات واقعی شون آشکار نشده واسمون جذاب و دوس داشتنی ان و ...

ما زنا انقد بدبختیم ک بخاطر بچه باید پاسوز بشیم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

دوست عزیز من از ضبط صدا چیزی نمیدونم .ولی شما بارداری .درسته مدرک جمع میکنی ولی اعصاب وروانتو میخوای چکار کنی بذار بچه ت به دنیا بیاد بعدا دنبال کارهای شوهرت برو .من جای شما اعصابم خورد شد .بذار برای بعد زایمانت یا یه جور دیگه مدرک جمع کن .صدای نحسشو میخوای بشنوی که چی؟

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
شماهم شوهرتون بهتون خیانت جنسی کرده بود همینکارو میکردید

خو میفهمه اینجوریکه کوشی رو بزار رو ضبط صدا زیر صندلی شاگرد به بندای روکش صندلی ببند حافظشم خالی باشه البته واسه دادگاه فکر کنم مدرک نباشه

شبنم از قبیله باران سابق هستم 

روماشینش جی پی اس وصل کنی خیلی خوبه.هم میفهمی کجا میره هم صداشو میشنوی شوهرمن خودش نصب کرده واسه دزدگیر ماشین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین