2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه شاغل بیاین

115 بازدید | 9 پست

شما هم هر کاری میکنین خونتون مرتب میمونه والا من شب به سختی تمیز میکنم تا از سرکار میام یه کاری میکنم خونه زیرورو میشه(بچه کوچیک هم دارم)

راهکار های خوبی دارین بگین

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم و اصلا حالوحوصله مرتب کردن ندارن شوهرمم حساس تصمیم گرفتم بگم یکی هر دو هفته یا یک هفته بیاد خونمون رو مرتب و تمیز کنه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

من شاغلم ، خونه ام هم همیشه تمیز و مرتبه، خودم حساسم ،همیشه باید وسایل و کف خونه تمیز باشه و برق بزنه😊😊من هر چیزی رو همون لحظه سر جاش میذارم و به بعد موکول نمیکنم .دخترم در روز چندین بار اتاقش رو کلا به هم میریزه، به محض اینکه بازیش تموم شد ،سریع مرتب میکنم و جارو و دستمال میزنم، همینطور بقیه خونه رو .

...

خب کسای که بچه کوچیک دارن همه این وضعیتو دارن حتی خانه دارا. الان مامان من دائم در حال رفت و روبه اما بچه خواهرم اونجاس دایما خونه رو بهم میریزه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
من شاغلم و اصلا حالوحوصله مرتب کردن ندارن شوهرمم حساس تصمیم گرفتم بگم یکی هر دو هفته یا یک هفته بیاد ...

من از وقتی رفتم تو ماهای اخر بارداری اصلا نمیتونم خونه رو تمیز کنم. کلی غصه دارم. واقعا همون سرکارم برام سخت شده

خدایا از رحمتت نا امید نیستم