2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته چندي ؟؟

هفته هاي اول با سونو شكمي هيچي ديده نميشه

من هفته 5 بودم كه متوجه شدم باردارم

دكترم براي معاينه و ديدن ساك سونو واژينال كرد و گفت با شكمي ديده نميشه

تازه دكترم جنين و نديد گفت فقط ساكه جنين انقد كوچيكه قابل ديدن نيست

تا هفته 8 صبر كردم كه خدا رو شكر هم جنين ديده شد هم صداي قلبش و شنيدم 

شمام احتمالا خيلي زود رفتي

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  
والا اصلا نمی دونم چند هفته ام فقط بتام 3200 بود

از تاریخ اولین روز آخرین پریودت حساب کن

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
آخرین پریودیت چندم بود؟

آخرین پریودم 11 تیر بوده ولی دکتر میگه پریود نبوده بچه ماه پیش تشکیل شده نه این ماه چون این ماه هنوز به دوره بعدم نرسیدم باید 11 مرداد پریود بشم بخاطر همین نمی دونم چند هفته ام اگر با حساب ماه قبل حساب کنم باید هفت هفته باشم 

اره من بودم. دفعه دوم دیده شد. معمولا بین هفته 8 و 10 دیده میشه. احتمالا زود رفتی سونو. یادش بخیر چق ...

واقعااااا من از دیشب دارم گریه می کنم واسه شما ساک حاملگی هم دیده نشد عزیزم؟

همه ما این روزها رو گذروندیم دکترا هم خوب می دونن تو دل یه مادر چه خبره که حسابی پول بچاپن از روز اول پریودت حساب کن حدود 50 روز بعد برو سونو تشکیل قلب ببین هیچ کس تو پریود حامله نیست ولی یه چیز قرار دادیه روز اول آخرین پریود میشه روز اول حاملگی