2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

105 بازدید | 8 پست

سلام خانما خوبید ، من ماه پیش دندونمو عصب کشی کردم ، موقع عصب کشی و خالی کردن دندان خیلی درد داشتم ولی دکترم به کارش ادامه داد و بیحسی بیشتری زد و تو همون یک جلسه عصب کشی و پر کرد 

الان یک طرف صورتم ورم کرده و سرم و گوشم درد می‌کنه

دکتر گفت که دندونت عفونت داشته همینجوری پر کرده ، عفونت زده بالا 

کسی اینجوری شده؟؟ میگین چیکار کردین

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
منوقتی عصبکشی کردوپانسمانش کرد تا دوهفته عفونت کرد 

به من نه قرص داد نه آمپول 

الان یک ماه یا بیشتر هم شده 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من نه قرص داد نه آمپول  الان یک ماه یا بیشتر هم شده

اول بهم آموکسی سیلین داد ومترونیدازول گفت بخور عفونتش خشک شه ولی طول میکشه خوردم‌دیدم طول میکشه چندتا آمپول پنی سیلین ۸۰۰‌ داد زدم  راحت شدم مال من عفونتش زیاد وحشتناک درد داشت کل صودتم‌نبض مززد شماهم‌برو پیشش بهش بگو

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  

حتما دوباره برو پیش دکتر تا اگه عفونت کرده داروت بده.وقای یه دندون عفونت کنه مسلما باعث خرابی بقیه دندونات هم میشه. من دندونمو جراحی کردم بعدش عفونت کرد. دو سه روزه طوری شد که زیر گلو و صورتم تا نزدیک لبم سیاه شد. رفتم دکتر کلی انتی بیوتیک بهم داد. خیلی بد بود. 😖الانم دندونای کنار همون عفونت کرده عصب کشی میخواد دکتر گفت بخاطر همون عفونته بوده. 

😢انقدم میتررررسم که خدا میدونه. دیگه نمیخوام برم دندون پزشکی. 

😷😩

به من نه قرص داد نه آمپول  الان یک ماه یا بیشتر هم شده

سلام مطمعنی پیش دکتر رفتی؟ تجربی نبوده؟ اول باید حتما پرکردگی خالی بشه روی کانال باز بشه. بعد آمپول پنیسیلین بزنی. تو این مدت باید آموکسی میخوردی اما الان فایده نداره.زودتر میرفتی پیش دکتر احتمال اینکه دندانت از دست بره هست انشا... که درست میشه. همین که دندان را باز کنه دردت فروکش میکنه

سلام مطمعنی پیش دکتر رفتی؟ تجربی نبوده؟ اول باید حتما پرکردگی خالی بشه روی کانال باز بشه. بعد آمپول ...

اره دندونپزشک و جراح بود خیر سرش 

واسه من هیچکدومو نکرد و همون جلسه اول همه کارا رو کرد

امروز عکس گرفتم ، دکتر گفتم از ریشه یکم مونده 

اره دندونپزشک و جراح بود خیر سرش  واسه من هیچکدومو نکرد و همون جلسه اول همه کارا رو کرد امروز ...

از ریشه چی مونده. معمولا دکترا اول عکس میگیرند و عصب کشی میکنند و دوباره تو مطب عکس میاندازند. دندانی که عفونت داشته را عصب کشی کرده. باید دست نمیزد و آموکسی میداد، چرک دندانت که خشک شد عصب کشی را شروع میکرد و پانسمان، چند روز بعد دندانتو پر میکرد