2777
2789

قطعا بحث درامد و تنضمین شغلیشه وگرنه فرقی بیین کسی که دکترای یک رشته دیگه داره با یک پزشک نیست هر دو به یک اندازه زخمت کشیدن درس خوندن. 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون افراد باهوش  و باپشتکار و بامطالعه میتونن وارد بشن.چون حساسیت شغلی خیلی بالایی داره و جون آدما زیر دستته...همین باعث پرستیژ بالاش میشه.چون دکترای پزشکی برعکس گفته خیلیا اصلا شبیه دکترای هیچ رشته ای نیست و خیلی کتابای حجیم و سختی داره و رفرنساش ترجمه شده کتابای پزشکی خارج از کشور هست و بین المللیه... به جز اون باز تخصص پزشکی  یک معقوله جداست و تلاش چند برابرتری داره .در کل تو این رشته واقعا خیلیا از سد کنکورشم حتی نمیتونن رد بشن و خوبیشم به همینه که جون عزیزانمون دست هرکسی نمیوفته.البته به دلیل همین قبول نشدنای خیلیا و هوش و جایگاه اونا تو ایران با حسادت حرفای بی ربط میزنن...و نکته مهمتر دیگه اینکه چون هیچی بالاتر از سلامتی نیست. چون تمام مردم همیشه بهشون نیاز دارن.چون علاوه بر درس خوندن به مهارت و کار عملی و بالین هم تسلط دارن.و..... واقعا بقیه رشته ها رو فقط در دانشگاه رو باز کردن و مدرک میدن خیلیا هم بدون کنکور شدن ادم لجش درمیاد.

قبلنا پزشکی یه شغل بی کلاس بود.

اونموقعا که همه بخاطر بیماری های واگیر میمردن.

پزشک آدم با کلاسی نبود.فقط یه آدم از خود گذشته بود که حاضر میشد در مقابل مبلغ کمی بیماری رو معالجه کنه.

چیزیکه‌ باعث شده پزشکی بره بالا درآمد زیادش و آینده شغلیه که همیشه هست و همیشه پیشرفت میکنه.

یه دلیل دیگه ای که پزشکی با کلاسه هم از حق نگذریم اینه که واقعا رشته سختیه و فقط کسانی که هوش و روحیه بالایی دارن میتونن دوام بیارن و پزشک حاذق بشن.آدم های با هوش معمولی کم میارن.

خوب مردم برای هوش بالا احترام قائلن.مثل یه بچه کوچولو که باهوش باشه و کارای متفاوت انجام میده مورد توجه بقیه قرار میگیره.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

ببين معايبش اينه

واقعا بايد زياد درس بخوني

امتحانات سخت داره

هفت سال واسه عمومي بايد بخوني

بعد اگه پسر باشي سن ٢٦ سالگي تازه مدرك ميگيري

ميشي عمومي

دو سالم كه بايد روستا و مناطق محروم كار كنن شد ٢٨ سالگي

بعد دو سالم سربازي شد ٣٠

خالا طرف سي سالشه بايد تااازه بياد مطب بزنه

مطلب عمومي هم كه درامدي نداره

مجبوره بره پزشك خانواده

اونم كه روستاها مناطق محروق 

شايد مجبور بشن شيفتهاي طولاني شب بمونن و خلاصه كلي درد سر اينجوري

نه خونه دارن

نه ماشين

نه ي مطب 

فقط كلاس دارن

بايد بشينن چند سال بخونن تا تخصص بگيرند

تخصصم كه قطعا راحت نيست

بعد توي سي و چند سالگي تاازه دستشون به بول ميرسه

تازه بتونن زندگي بسازند

تازه مجبورن مطب بخرن 

و خوب وسايل مطب

تا چهل سالگي هنوز رو هوا هستن

ديكه چهل خودشونو ميگيرن

ميتونن كيف دنيا بكنن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

به نظر من‌بزرگترین عیب پزشکی اینه که اشتباه توی این کار مساویه با به خطر افتادن سلامتی و جون یه آدم.یا حتی بدتر ممکنه با یه اشتباه جون یه نفر از بین بره.

به نظرم توی این رشته حتی یه بار اشتباه کردن هم خیلی زیاده.

یه عیب بزرگ‌ دیگه این رشته هم اینه که اکثر آدما دست خودشون نیست وقتی پولدار میشن و باکلاس به بقیه فخر میفروشن.حالا اگه تو مریضا رو آدم ندونی چون بدبختن بی پولن.مریضن درب و داغونن خوب پس واقعا اصلا پزشک نیستی یه تاجر هستی.

خیلی سخته پزشک باشی و اخلاقت خوب باشه و جون بقیه رو به شکل پول نبینی.

ایراد به نظر من زیاد داره.ارزش کلاس و پولش رو نداره.

من نمیذارم بچه هام عشق پزشکی بشن.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...