سلام چند وقته دخترم که ۲۱ماهشه شبا نصف شب بیدار میشه مدام بهانه میگیره دهنشم خشک نه آب میخوره نه شیر دهنش باز میگیره نگاه کردم سر زبونش دانه های ریز زده از چی میتونه باشه و چه چیزی براش خوبه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه بی تابی های خواهرزادم و دونه های رو بدنش بخاطر پروتئین گاوی بود ممکنه واسه بچه شما هم همین باشه چندوقت از همه چیز گوسفندیشو استفاده کنید شاید بهتر بشه
اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
اخه بی تابی های خواهرزادم و دونه های رو بدنش بخاطر پروتئین گاوی بود ممکنه واسه بچه شما هم همین باشه ...
اینم یک دلیلی میتونه باشه حالا امتحان میکنم دختر من فقط سر زبونش بیرون ریخته بدنش دونه نزده یک مدت طولانی هم هست تو ادرار کردن خیلی اذیت میکنه همه دکترا دیگ بردمش خوب نشد اما 😢
خواهرزاده منم رو ادرار مشکل داشت میگفت جیشم میسوزه باید ببرینش دکتر ولی نگران نباشین ایشالا زود خوب ...
عه چه جالب اینم سوزش ادرار داره چند بار آزمایش داده سالم بوده دوبار سونو گرفتن سالم بوده بهترین دکترها بردم اما نتیجه ندیدم چند ماهه درگیرم انقدر نذر نیاز...حتی عقیقش هم کردیم. خواهر زادتون خوب شده الآن؟
پسرمن چندروزی بود که سرماخورده بود وتب میکرد دکترگفت که ازتب بوده که گلوش تبخال زده که قرص وشربت نوشت خوب شد پسرم تا یه هفته نتونست چیزی بخوره بجز شیر خودم وسوپ واش و اب وابمیوه
دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️