2777
2789
عنوان

بی تابی های دخترم

207 بازدید | 21 پست

سلام چند وقته دخترم که ۲۱ماهشه شبا نصف شب بیدار میشه مدام بهانه میگیره دهنشم خشک نه آب میخوره نه شیر دهنش باز میگیره نگاه کردم سر زبونش دانه های ریز زده از چی میتونه باشه و چه چیزی براش خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت به پروتئین گاوی حساس نیست؟ خواهرزاده من به محض اینکه مامانش لبنیات و گوشت گاو میخورد اینجوری میشد و یکسره جیغ میزد چون شیر اذیتش میکرد

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
فکر نکنم تابحال سابقه حساسیت نداشته

اخه بی تابی های خواهرزادم و دونه های رو بدنش بخاطر پروتئین گاوی بود ممکنه واسه بچه شما هم همین باشه چندوقت از همه چیز گوسفندیشو استفاده کنید شاید بهتر بشه

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
اخه بی تابی های خواهرزادم و دونه های رو بدنش بخاطر پروتئین گاوی بود ممکنه واسه بچه شما هم همین باشه ...

اینم یک دلیلی میتونه باشه حالا امتحان میکنم دختر من فقط سر زبونش بیرون ریخته بدنش دونه نزده یک مدت طولانی هم هست تو ادرار کردن خیلی اذیت میکنه همه دکترا دیگ بردمش خوب نشد اما 😢

پسرمنم چندروز پیش اینجوری شده بود البته گلوی پسرم ازاین جوش ها زده بود که بردیم دکترقرص نوشت خوب شدپسرمنم بیقراری میکردوهیچی نمیتونست بخوره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اینم یک دلیلی میتونه باشه حالا امتحان میکنم دختر من فقط سر زبونش بیرون ریخته بدنش دونه نزده یک مدت ط ...

خواهرزاده منم رو ادرار مشکل داشت میگفت جیشم میسوزه

باید ببرینش دکتر ولی نگران نباشین ایشالا زود خوب میشه

خواهرزاده منم رو ادرار مشکل داشت میگفت جیشم میسوزه باید ببرینش دکتر ولی نگران نباشین ایشالا زود خوب ...

عه چه جالب اینم سوزش ادرار داره چند بار آزمایش داده سالم بوده دوبار سونو گرفتن سالم بوده بهترین دکترها بردم اما نتیجه ندیدم چند ماهه درگیرم انقدر نذر نیاز...حتی عقیقش هم کردیم. خواهر زادتون خوب شده الآن؟

عه دکتر علتش رو نگفت؟

پسرمن چندروزی بود که سرماخورده بود وتب میکرد دکترگفت که ازتب بوده که گلوش تبخال زده که قرص وشربت نوشت خوب شد پسرم تا یه هفته نتونست چیزی بخوره بجز شیر خودم وسوپ واش و اب وابمیوه 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عه چه جالب اینم سوزش ادرار داره چند بار آزمایش داده سالم بوده دوبار سونو گرفتن سالم بوده بهترین دکتر ...

اره اون الان دو سال و نیمشه

کم کم از گوشت و شیر گاو قهوه ای شروع کرد الان بچه خیلی بهتر شده

پروتئین گاوی خیلی بچه ها رو اذیت میکنه متاسفانه