2821
2789
عنوان

عكس رنگي رحم

112 بازدید | 12 پست

سلام، امروز رفتم عكس رنگي رحم انداختم، مركزش فوق العاده بود، بدون هيچ معطلي، با ارامش كامل، هر كسي انجام ميداد درد نداشت، كلا هم ١٥ دقيقه طول كشيد 

يكي از لوله هام چسبندگي داشت ك گفت باز شد، البته جوابش فردا اماده ميشه 

من تنبلي تخمدان هم دارم، يعني ميشه منم زود باردار بشم

واقعا برام ي روياس

منم درد نداشتم..اما چسبندگی اینا هم نداشم...من دی پارسال انجام دادم انشالله بزودی بارداری

تیکر بارداری رو امروز مورخ 23تیر 98میزنم.. ب امید بارداری.....صلوات بفرست برام عزیزم نتیجه بگیرم...طبیعی و معجزه واررررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبلش دوتا شياف استفاده كردن  از درد پريود كمتر بود

من بدبخت تازه انجام دادم خیر سرم انگار رفتم پیش یکی از بهترین دکتر واسم دارو نوشتن میخواستم قرصامو بخورم نداشتن گفتن اثرش میره منم گفتم حتما یه چیزی میدونن دیدم دکتر اومد سریع صدام زدن که برو داخل منم گفتم که من هنوز قرصامو نخوردم بجام یکی دیگه فرستادن داخل منم هنوز پنج دقیقه از قرص خوردم نگذشته بود که صدام زدن خدایش من خیلی درد داشت تازه من هیچ مشکلیم نداشتم

[QUOTE=98353743]من بدبخت تازه انجام دادم خیر سرم انگار رفتم پیش یکی از بهترین دکتر واسم دارو نوشتن میخواستم قرصامو ب ...[/QUOTچ بد، من با وجود چسبندگي و باز شدنش درد كمي داشتم 

ي خانم مهربون ك اول توضيح ميداد بد كارشو انجام ميداد

[QUOTE=98353743]من بدبخت تازه انجام دادم خیر سرم انگار رفتم پیش یکی از بهترین دکتر واسم دارو نوشتن م ...

خدا خیرش بده اون خانوم واقعا من از شدت درد حالت تهوع گرفتم آوردم بالا هرچی خورده بودم رو فقط خدا لعنتشون کنه

خدا خیرش بده اون خانوم واقعا من از شدت درد حالت تهوع گرفتم آوردم بالا هرچی خورده بودم رو فقط خدا لعن ...

خيلي ناراحت شدم، انشالله هر جا هستيد موفق و سلامت باشيد 

حالا باردار شديد؟؟؟

خيلي ناراحت شدم، انشالله هر جا هستيد موفق و سلامت باشيد  حالا باردار شديد؟؟؟

مرسی عزیزم ایشالله خدا هرچی زودتر یه نی نی ناز بهت بده ،نه عزیزم باردار نیستم من خودم تنبلی تخمدان دارم ولی با دارو مشکلم حل میشه ولی شوهرم مشکل تحرک اسپرم داره با دارو گیاهی،شیمیایی اصلا خوب نمیشه حالا دکتر قراره کاشت میکرو واسمون انجام بده بخاطر همین باید میرفتم عکس رنگی آزمایشهای دیگمو انجام میدادم

[QUOTE=98354829]مرسی عزیزم ایشالله خدا هرچی زودتر یه نی نی ناز بهت بده ،نه عزیزم باردار نیستم من خودم تنبلی تخمدان د ...[/QUOT عزیزم، ارزو میکنم هرچه زودتر خدا زیباترین و صالح ترین فرزندو بهتون هدیه بده😘