2777
2789
عنوان

درمان لک های ناشی از مو زیرپوستی

2727 بازدید | 18 پست

سلام دوستان،من چندین سال پام موم مینداختم،همه موهام زیر پوستی شد،الان دارم موهاش لیزر میکنم وخیلی خوب شده،اما لکه ها مونده،برا از بین بردن این لکه ها راهکاری بلدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیسه هرهفته میکشم روش،اما اسکراب بدن نمیدونستم،اسم اسکرابش چیه عزیزم؟

هر اسکرابی خاستی بگیر روش باید نوشته باشهbody scrub .شمالیزرت خوب بود دون دون رفت؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
هر اسکرابی خاستی بگیر روش باید نوشته باشهbody scrub .شمالیزرت خوب بود دون دون رفت؟

من دون دون نداشتم،اما خیلی مو زیرپوستی داشتم،تقریبا نصف موها پام زیر پوستی بودواین اواخر جوش های بزرگ ومتورمی میزد که داخلش موها جمع شده بودن،دکتر گفت بخاطر موم انداختنه،من تقریبا ده ساله مینداختم،پوستم ام خیلی شل کرده بود

من دون دون نداشتم،اما خیلی مو زیرپوستی داشتم،تقریبا نصف موها پام زیر پوستی بودواین اواخر جوش های بزر ...

دون دون منظورم ریشه موهاست بعد لیزر صاف میشه؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون