سلام دوستان من قصد عمل دارم بین این دوتا دکتر عباس نوروزی و کاظم زرگری مرددم واقعا تاپیکارو که میخوندم متوجه شدم که خیلیا برای تبلیغ فقط تعریف میکنن اگه کسی دکتر خوب بجز اینا میشناسه بازم بگه ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آشنامون پیش نوروزی عمل کرده عااااااالی شده .خیلیییی طبیعی و خوبه.نوروزی پیجش رو هم دارم میخوای بگم
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
خودم پیجشو دارم واقعا کارش خوبه؟ بینیش گوشتی بود یا استخونی؟
نمیدونم قبل عملش چی بوده ولی فکر کنم استخونی.اینجوری که میدونم خیلی هم گنده بوده بینیش😀
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)