2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در. تهران

84 بازدید | 6 پست

سلام خانما 

وقتتون. بخیر. 

من الان پونزده هفته هستم 

تاالان زیر. نظر. دکتر. نصر.بودم 

ولی میخام دکترمو عوض کنم 

چون دکتر نصر فقط گاندی عمل  میکنه و جزو. بیمه من نیست 

میشه بی زحمت دکتر ی ک سزارین کنه  و اسم بیمارستانایی ک میررو. بهم بگید 

جای دکتر فرقی نمیکنه هر منطقه ای بود مهم نیست فقط سزارینش مهنه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دکتر من دکتر قاضی زاده اس دکتر خوبی واقعا میشم خیلی شلوغه تو بلوارکشاورزه تو بیمارستان خاتم الانبیا هم زایمان میکنه و یه دکتر دیگه هم هست اسمش ترکستانی هست تو خاتم میاد ولی نمیدونم دیگه جز اونجا کجا می ره میگن خودش وان بچه رو به دنیا که میاد با تربت امام حسین باز میکنه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید