2777
2789
عنوان

هفته ی بعد شهادته

343 بازدید | 12 پست

دوستان گرامی

هفته ی بعد شهادت امام جواد ع هست

اگر هرحاجت یامشکل سختی دارید که برآورده نمیشه ونگرانید خرما بدید مسجد یاحسینیه ی محله تون به نیت ایشون

۱۴هزارتا یاجوادالائمه ادرکنی هم بگید

حتما حاجت میگیرید

من واطرافیانم تست کردیم 

امام جواد ع حاجات دنیوی روسریع میدند 

التماس دعای خیردارم

چندشنبه شهادت عزیزم؟؟؟؟

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعطیله یعنی?

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

مرسی گلم

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
بفرمایید

من بخاطر یه کاری نذر ۱۴ هزار صلوات کردم که بفرستم حالا الان اصلا نمیتونم بفرستم میترسم گردنم بمونه یادم بره میتونه مثلا بگم کسای دیگه بفرستن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من بخاطر یه کاری نذر ۱۴ هزار صلوات کردم که بفرستم حالا الان اصلا نمیتونم بفرستم میترسم گردنم بمونه ی ...

خانم بانوی بی نشان توسایت هستند کارشناس مذهبی و طلبه ی حوزه هستند ازشون بپرسید

کم کم بفرستید تاتموم بشه 

۰۹۶۴۰مرکز ملی پاسخگویی به سوالات شرعی وغیره تماس بگیرید بپرسید

شنیدم اگر صیغه ی نذر نخونده باشید اشکالی نداره