2777
2789

عزیزم اگه امکانش هس برو سونو

حتی اگه ب تازگی رفتی

بخاطر هماتومت میگم 

ان شا الله ب دل خوش و با ارامش و سلامتی بغل بگیریش

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

من ۲۲ هفتمه تازه یکم علایم دارم استرس الکی ب خودت راه نده زایشگاها رایگان صدا قلبشو میذارن برات میخوای برو گوش بده اروم بشی

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲ هفتمه تازه یکم علایم دارم استرس الکی ب خودت راه نده زایشگاها رایگان صدا قلبشو میذارن برات میخو ...

واقعا؟!

مثلا بری نمیخواد دکتر بنویسه سونو و وقت بگیری و ....؟!

واقعا؟! مثلا بری نمیخواد دکتر بنویسه سونو و وقت بگیری و ....؟!

نه اصلا من میرم زایشگاه پیش ماما هر موقع دلم میخواد

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙

من پارسال سقط داشتم اولین نشونش بارداریم سینه دردم بود ک سقط شد خودبخود توهفته۶. اما الان باردارم و از اول اصن سینه درد نداشتم هنوزم همینطور منم هفته۹و۱۰ معده دردم و پا درد که علایمم بود خوب شد داشتم سکته میکردم اصن نگران نباش دکتزم میگه دل دردشدید و خونریزی نگران کنندس الکی استرس نده بخودت نی نیت خوبه 

نه اصلا من میرم زایشگاه پیش ماما هر موقع دلم میخواد

من مشهدم بعید میدونم اینطور باشه ،حتی مرکزبهداشتم سونو نکرد منو

من که باردار بودم خیلی حالم بد بود رفتم ماما گف تو بارذاری طبیعیه رفتم دکتر زنان گف طبیعیه

هر چی گفتم سونو بنویسن قبول نکردن گفتن لک و خونریزی نداری لازم نیس

بعد ک رفتم سونو ان تی هوماتم داشتم و قلبش ایست کرده بود دو هفته قبلش

اصلا نگران نباش از همه چی مهمتر ارامشته میدونم حساسی ولی خواهر منم هماتوم داشت و شیاف میزد الحمدل ...

ممنون عزیزم .الهی ..ان شالله ابجیت بسلامتی زایمان کنه و نینیش همیشه سالم باشه 😍

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 
عزیزم اگه امکانش هس برو سونو حتی اگه ب تازگی رفتی بخاطر هماتومت میگم  ان شا الله ب دل خوش و ...

ممنون عزیز .شوهرم قبول نمیکنه میگ سونوی زیاد خوب نیست .البته دکترمم گف چون هماتومت کوچیکه نمیخاد زودتر از 12 هفته سونو بدی

من ۲۲ هفتمه تازه یکم علایم دارم استرس الکی ب خودت راه نده زایشگاها رایگان صدا قلبشو میذارن برات میخو ...

ای جانم ..ان شالله بسلامتی زایمان کنی .عزیز تو هفته 10میشه صدای قلبشو شنید از روی شکم؟

من پارسال سقط داشتم اولین نشونش بارداریم سینه دردم بود ک سقط شد خودبخود توهفته۶. اما الان باردارم و ...

ممنووون عزیزدلم .ان شالله بسلامتی نینیت بدنیا بیاد .برای منم خ دعا کن 

من مشهدم بعید میدونم اینطور باشه ،حتی مرکزبهداشتم سونو نکرد منو من که باردار بودم خیلی حالم بد بود ...

الهی بگردم خیلی سخته .منم سر سقط قبلی از اول حاملگی کمردرد و دلدرد شدید داشتم جوری ک نماز رو هم نشسته میخوندم .اونوقت دکترم گف طبیعیه و برام 7هفته سونو نوشت .ک جنین 6 هفته سقط شد .خیلی برام سخت بود .

عزیزم ان شالله بزودی باردار میشی و ب سلامتی زایمان میکنی بحق حضرت علی اصغر 💕

ممنووون عزیزدلم .ان شالله بسلامتی نینیت بدنیا بیاد .برای منم خ دعا کن 

اگه لایق باشم باشم حتما شماهم همینطور. از من میشنوی تا میتونی استراحت کن به تغذیه ات برس تو بارداری هردردی طبیعیه بغیراز دل درد خیلی زیاد و خونریزی اونموقع ادم باید نگران شه 

ممنون عزیز .شوهرم قبول نمیکنه میگ سونوی زیاد خوب نیست .البته دکترمم گف چون هماتومت کوچیکه نمیخاد زود ...

عزیزم سونو ک هیچ ضرری نداره ن برا جنین ن برا مادر

اگه ب دکترت اعتماد داری ک فقط استراحت کن و غذاهای مفید و مقوی بخور اب فراااااووون بخور خونت رقیق شه هماتوم از بین بره و مانع خونرسانی نشه

الهی بگردم خیلی سخته .منم سر سقط قبلی از اول حاملگی کمردرد و دلدرد شدید داشتم جوری ک نماز رو هم نشست ...

اره سقط جدای درد جسمی و... روح ادمو بیشتر میرنجونه

واسه بارداری ادم کلی استرس داره ،بارداری بعد سقط که خیلی بیشتر ،همش ترس داری تکرار شه،خیلی مراقب خودت باشه و تغذیه ت برس ممنون عزیزم ان شا الله ب سلامتی و دل خوش بغل بگیریش😍💓