2777
2789
عنوان

بازایابی شبکه ای

52 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یک مدته که وارد ی شرکت بازاریابی شبکه ای شدم .ازاونجا که خیلی آدم محتاط ودقیقی هستم کلی تحقیق کردم و مجوزهارو دیدم وتاییدیه شورای نگهبان روهم داره از دفتر اقای خامنه ای پرسیدم فرمودن اگر طبق نظر شورای نگهبان باشه اشکالی ندلره ولی نمیدونم چرا مردم انقد دید منفی دارن نسبت بهش

متاسفاته خیلیا بدون اینکه اطلاعات دقیق داشته باشن فقط نظر میدن 

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم یکسال نتورک کار کردم تموم وقت وسرمایمو گذاشتم تو اینکار از جیبم خیلی خرج کردم زیرمجموعمو به ۲۰ تارسوندم باوجوداینکه دایم تو شرکت بودمو دایم پرزنت میکردمو دایم باتیمم جلسه داشتمو راهکار میدادم ولی پونصد بیشتر بحسابم واریز نمیشد بعد که به بالادستی خودم اعتراض میکردم میگفت شرط موفقیت تو اینکار تداوم واستمرار تو کاره اخه چقدر ؟؟؟ بیشتراز یسال وقت وسرمایمو بذارم که بعده چندماه پونصد بدن بهم؟؟؟؟منکه هرجای دیگه کار میکردم حداقل ماهی یک تومن درمیاوردم تازه یسال هم سابقه کار داشتم میخوام بگم من کردمو نشد همش غلو وجو دادنه عزیزانم منکه بعده یسال به زیرگروهیکه خودم بازحمت درست کرده بودم گفتم بچه هااا اینجا دروغه فقططط اولیاا سود میکنن نه ماهاااا من خودم رسمااا اومدم بیرون 

خواهر من تو شرکت ایران خورو کارشناسه ماهی سه تومن درامدشه میگه محیط کار همه زیراب همو پیش مدیر میزنن همه از پیشرفت هم ناراحت میشن کسی گنج پیدا کنه میخواد تکخوری کنه بعد اینجاااا همه همه رو میارن تو زیرمجموعشون که بیا اینجا پول هست میگم من خواستمو تلاشمو کردمو بهم ثابت شدددد جز غلو ودروغ وجو دادن چیزی نداره .

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
بله شماچی

من نه اما چندتا دوست داشتم که بودند. 

نظرات منفی مردم به خاطر خود شرکت نیست به خاطر محصولات بی‌کیفیت و گرون شه. 

یا گیر بودن بیش از اندازه فروشنده هاش، از یه طرف میخوان پرزنتت کنند زورکی از یه طرف میخوان جنس بندازن بهت. بعضی ها که از اصلا اسمشون میومد ما در میرفتیم. هیچکدومشون هم نتونستند ادامه بدند. 

یه آقایی بود مبل فروشی داشت، کفش فروشی داشت، شریک یک طلا فروشی هم بود، این با یکی از دوستای من که منشیش بود اومدن تو کار نتورک کلا یکسال هم دووم نیاوردن با کلی ضرر جمع کردند. 

واسه همین من یکی نظر مثبتی راجع بهش ندارم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
سلام منم یکسال نتورک کار کردم تموم وقت وسرمایمو گذاشتم تو اینکار از جیبم خیلی خرج کردم زیرمجموعمو به ...

کدوم شرکت

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

ازخانمای قمی اگه کسی قصد کارکردن تو این بازار داره بهم پیام بده طرح درامدزاییش عالیه این شرکت 

سلام منم یکسال نتورک کار کردم تموم وقت وسرمایمو گذاشتم تو اینکار از جیبم خیلی خرج کردم زیرمجموعمو به ...

تواین شرکت یکی از دوستان هست بیست اا زیرمجموعه داره ۶ ملیون درامد داره تعحب میکنم شما اینقد کم میگرفتی

تواین شرکت یکی از دوستان هست بیست اا زیرمجموعه داره ۶ ملیون درامد داره تعحب میکنم شما اینقد کم میگرف ...

نه اینا همش شایعس عزیزم اصلاااا اینطور نیست درضمن هیچکدومشون درامد دقیقو نمیگن هیچکدومشون 

۶ میلیون چیه اره اونا بگن شماهم باور کن 

من بالادستیم برا خودش شناخته شده بود تو نتورک پنبه ریز ولی اونم باهام که حرف میزد میگفت ریزش زیاده هیچ چیز قطعی وجودنداره یماه اینقده ماه دیگه همینم شاید نباشه من که از شانسام اینه که حداقل یساله سرم به سنگ خورد اینهمه شوی خانگی اینهمه شو تو ارایشگاهها بمنکه چیزی نرسید فقططط از جیب خرج میکردم 

شماالان مثل اوایل من هنوز خام حرفای اونایی تاسرت به سنگ نخوره حرفای منو متوجه نمیشی عزیزم

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .