با شوهرم دیشب دعوام شد سر یه موضوع بیخودی یهوو جو گرفتش یه عالمه فوحش بد بهم داد حروومزاده پدرررسگ خیلی خیلی فوحشای بدی داد اونم تو خیابون منم گریه کردم اومدیم تو راه پله محکم زد تو سرم و میخاست موهامو بکشه و گفت برو خونه مامانت اینا اصلا حوصلتو ندارم راحتم بزار ( بخدا اصلا من مقصر نبودم حتی خودش بعدن پشیمون شد اگه من مقصر بودم بعدش منت کشی نمیکرد) بعد همیشع دعوا میگیره حتی بحثای کوچیک همش میگه گمشوو خونه بابات
دیشب موقع خواب اومد منت کشی و هرکاری کرد که از دلم دربیاره و من لبخند بزنم ولی من سرد برخورد کردم ولی نه قهر مطلق از صبح تا الانم کلی منت کشی و خایمالی کرده و نصف کارای خونه رو انجام داده ولی من کلا سرد برخورد کردم بهشم گفتم از کارات ناراحتم.....
و اونم الان داره هرکاری میکنه که من بخندم و باهاش مث قبلا صمیمی شم بنظرت بحث رو بیشتر کش بدم یا اخرش چبکار کنم میگن زنو شوهر دعوا میکنن ولی نباید دعوا رو کش بدی بنظرتون این کارای شوهرم عادیه اخه همیشه بد دهنه و دست بزن داره و همییششه هم میگه گمشوو خونه بابات ولی بعدش از دلم درمیاره گیج شدم بنظرتون همینجوری سرد رفتار کنم ؟ چکار کنم حتی الان عصرونه درست کرده میگه بیا بخور
بنطرتون چ کاری عاقلانس بچه بازی نمیخام دربیارم لطفا راهنماییم کنین