2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم رو ببخشم

1062 بازدید | 47 پست

با شوهرم دیشب دعوام شد سر یه موضوع بیخودی    یهوو جو گرفتش  یه عالمه فوحش  بد بهم داد    حروومزاده  پدرررسگ  خیلی خیلی فوحشای بدی داد اونم تو خیابون        منم گریه کردم اومدیم تو راه پله   محکم زد تو سرم و میخاست موهامو بکشه        و گفت  برو خونه مامانت اینا اصلا حوصلتو ندارم راحتم بزار ( بخدا اصلا من مقصر نبودم حتی خودش بعدن پشیمون شد  اگه من مقصر بودم  بعدش منت کشی نمیکرد) بعد همیشع دعوا میگیره حتی بحثای کوچیک همش میگه گمشوو خونه بابات   

دیشب موقع خواب اومد منت کشی و هرکاری کرد که از دلم دربیاره و من لبخند بزنم ولی من سرد برخورد کردم  ولی نه قهر مطلق      از صبح تا الانم   کلی منت کشی و خایمالی کرده و نصف کارای خونه  رو انجام داده      ولی من کلا سرد برخورد کردم           بهشم گفتم از کارات ناراحتم.....

و اونم الان داره هرکاری میکنه که من بخندم و باهاش مث قبلا صمیمی شم       بنظرت بحث رو بیشتر کش بدم یا اخرش چبکار کنم   میگن زنو شوهر دعوا میکنن ولی نباید دعوا رو کش بدی          بنظرتون این کارای شوهرم عادیه           اخه همیشه بد دهنه و دست بزن داره  و همییششه هم میگه گمشوو خونه بابات          ولی بعدش   از دلم درمیاره      گیج شدم بنظرتون  همینجوری سرد رفتار کنم ؟  چکار کنم   حتی الان عصرونه درست کرده میگه بیا بخور

بنطرتون چ کاری عاقلانس   بچه بازی نمیخام دربیارم  لطفا راهنماییم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش عصرانه بخور 

کم. کم حالا عادی شو 

دیگه بسه قهر

شوهر من هیچ وقت منت کشی نکرده تاحالا 

معلومه وقتی عصبانی میشه دست خودت نیست شوهرت ک الان اینجوری منت کشی می کنه 

سعی کن وقتی خوبین بهش بفهمانید موقع دعوا یا دلخوری سکوت کنه یا بره جایی ک شما نباشی 

اینجوری حرمت بین تون از بین نمیره 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

باهاش صحبت کن قول ازش بگیر دیگه تکرار نشه بگو تکنیک کنترل خشم یاد بگیره

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

ببخش ولی با شرط اینکه اگر این دفعه کوچکترین توهین یا حرفی به خانوادت بزنه قابل بخشش نیس و اینکه نباید تو بدترین دعوا ها هم بگه بروخونه بابات.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍