2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم رو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 47 پست

دست بزن و فحاشی کاملا عیر عادی هست ..وقتی میگن دعوای زن و شوهری منظور یکم تند شدن هست نه کتک و فحاشی ...ایشون نیاز به در مان دارن بی تعارف 

یه کیسی داشتیم ما که آقا زنش رو کتک میزد و بعد واسش طلا میخرید که از دلش دربیاره ..خانم میگفت به اندازه تمام کبودی های تنم من طلا دارم ..اقا بیمار بود ولی با وجود تحصیلات عالیه مجاب نمیشد بره دنبال درمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بددهنیش نزار رو تو هم اثر کنهو عادی بشه

ی جوری بهش بفهمون ک کارش خیلییییب بد بوده و تکرار نکنه شل جلوش بیای براش عادی میشه و میگه اینکه سریع اشتی میکنه پ دوباره تکرار کنم عیب نداره

به نظرم شوهرت مشکل روانی داره ، نه اینکه دیوونه باشه ها نه به خدا منظورم این نیست ولی فکر کنم از یه چیزی خیلی ناراحت باشه با همدیگه برین پیش روانشناس بهش بگو برای خودت می خوای بری به دکترتم اینو بگو چون اگه به مردا مستقیم بگی میگن که مگه من دیوونه ام یا همچین چیزی کمکش کن درمان بشه چون اینجور که میگی انگار دست خودش نیست کاراش

از نظر ی دوست 

برین مشاور خیلی کمک میکنه 👍

یا اگ نمی تونی با ی نفر ک حساب میبره ومورد اعتماده صحبت کنین باهم وقول بگیر ازش

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

ادم نمیدونه تو اینجور مواقع چیکار کنه 

اگه کش بدی قهر و لج میکنه و عصبی میشه اگه ببخشی هم که پرو میشه و غلطایی که کرده رو فراموش میکنه

چرا وقتایی که عصبی هستن دست رو زن بلند میکنن من نمیفهمم

بعدم توقع دارن بگن ببخشید و همه چی تموم شه

عزیزم با یه مشاور صحبت کن.

خیلی ناراحت شدم

همه میگن ما خط قرمزمون خیانته ولی من خط قرمزم اینه جلوی کسی چه اشنا چه غریبه حتی تو بهم نگه انقدر من نسبت به افکار دیگران رو زندگیم حساسم الان این تاپیکو خوندم اتیش گرفتم من بودم جا در جا میمردم