2777
2789
عنوان

تعيين جنسيت در سونوى ١٢هفتگى nt

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوميه عزيزم

واسه منم دومی از دل و جون منتظر دختر بودیم من حتی رژیم دختر دار شدن هم گرفتم ولی باز پسر شد حکمت خداست هر چی ب صلاح خودشه ما هم راضی هستیم شکر انشاءالله سالم و صالح باشن دختر پسر نداره

گلی میخام که درسایه اش باشم وگرنه سایه دیوار بسیار
وزن گیریم خیلی خوب بود .الان چندروزه لاغرشدم.شکمم کوچیکتر شده و حرکات بچه م کمتر.خیلی نگرانم.نکنه طو ...

يعنى اشتهات كم شده كه لاغر شدى؟

حركاتش كمتر شده شايد چون بزرگتر شده كمتر حس ميكنى ولى حواست باشه حتما حركت داشته باشه، دقت كن حتما

واسه منم دومی از دل و جون منتظر دختر بودیم من حتی رژیم دختر دار شدن هم گرفتم ولی باز پسر شد حکمت خدا ...

برا ما كه بدون برنامه ريزى شد ولى خب از روى تاريخ تخمك گذارى هم حساب ميكردم احتمالا بايد دختر ميشد! نميدونم ديگه! 

شكر. مصلحت خدا رو نميتونم سر دربيارم

وزن گیریم خیلی خوب بود .الان چندروزه لاغرشدم.شکمم کوچیکتر شده و حرکات بچه م کمتر.خیلی نگرانم.نکنه طو ...

نگران نباش منم خیلی لاعر شدم بعضی وقتا شکمم کوچیک میشه بعضی وقتا هم انگاری دارم میترکم بعدشم بعضی از بچه ها تحرکشون کمه واسه منم گاهی وقتا خیلی تکون میخوره گاهی وقتا هم خیلی خیلی کم

گلی میخام که درسایه اش باشم وگرنه سایه دیوار بسیار

سلام خانوما من یازده هفته چهار روز رفتم ان تی دکتر گفت خیلی ریز و کوچیک خیلی دوسدارم جنسیت بهت بگم ولی فعلا اندام مردونه ندیدم یکماه دیگه بیا تا قطعی بگم منم جا معتبری رفتم بنظرتون دختر ؟؟؟؟

يعنى اشتهات كم شده كه لاغر شدى؟ حركاتش كمتر شده شايد چون بزرگتر شده كمتر حس ميكنى ولى حواست با ...

یه ناراحتی پیش اومد ک استرس بهم وارد شد وخیلی جوش زدم وناراحت شدم.الان خودم لاغرشدم و شکمم کوچیکترشده خیلی نگرانم 😢😢

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت
نگران نباش منم خیلی لاعر شدم بعضی وقتا شکمم کوچیک میشه بعضی وقتا هم انگاری دارم میترکم بعدشم بعضی از ...

اخه بچه م تحرکش ماشاءالله خیلی زیاد بود این چندروز اینجورشدم نگران شدم😢

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت