2777
2789
عنوان

دوره مربی گری درجه ۳💪

11264 بازدید | 14 پست

خانوما کسی ازمون مربی گری درجه ۳ برای بدنسازی شرکت کرده؟اطلاعاتی دارین که بهم بدین؟؟؟شرایطش چیه؟چقدر مهارت لازمه

کلاساش شامل چیا میشه

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما علاقمندم شرکت کنم . هزینشو نمیدونی چقدر؟

هزینش پارسال حدود ۸۰۰تومن میشد الان و نمیدونم

تو سایت میگردم اطلاعات خاصی نمیگیرم هیئت بدنسازی هم تلفن جواب نمیدن،نمیدونم ازمونش چند وقت یبار برگزار میشه یا تئوری هستش فقط یا عملی هم دار

🧿

دوره ى عمومى كلاس هارو بايد بريد قبل خود كلاساىمربيگرى

شرط سنى بالاى ٢٠سال

گواهى عدم اعتياد و سوء پيشينه

يه سرى كاغذ بازى و مدارك و عكس اينا براشون ببرين ديگه اينا عزيزم

مربى هستم سوالى داشتين^_^

فيتامين

دوره ى عمومى كلاس هارو بايد بريد قبل خود كلاساىمربيگرى شرط سنى بالاى ٢٠سال گواهى عدم اعتياد و سوء ...

ممنون عزیز دل از وقتی که میزاری🙏

عزیزم میشه برام با جزئیات توضیح بدی هرچند که زحمته براتون❤️

دوره عمومی منظورتون همون ازمون‌ مربیگری درجه ۳هستش؟

ازمون چند وقت یبار برگزار میشه و شامل چی ها میشه؟میدونم که یسری کلاس تئوری هستش ولی عملیش چیه؟امادگی جسمانی که میگن شامل چه مواردیه و از کجا باید اقدام کنم برای این دوره عمومی؟من بدنسازی علاقه دارم

🧿

خواهش ميكنم عزيزم

ببين شما چون رشتت تربيت بدنى نيس بايد اول يه سرى كلاس تئورى عمومى مربوط به رشته تربيت بدنى برگزار ميكنن اونارو شركت كنى..بعدم سمينار هست ك ٣تا سميناره اونارو ميريد..بعدشم كلاس تئورى دارين براى طراحى تمرين و برنامه نويسى تغذيه و مكمل و...با كلاساى عمليتون ك حركات و اينجور چيزا رو آموزش ميدن.بعدم امتحانارو ميدين..اول بايد عمومى هارو قبول بشين..امتحان عمليتونم اينجوريه ك حركتارو ازتون ميپرسن و چيزايى ك ياد دادن..اگه واقعا علاقه و استعداد دارين شركت كنين..آمادگى جسماني هم ك پرسيدين يكى از دروس هست ك بهتون آموزش ميدن چيز سختى نيس..زمان دقيق فك نكنم داشته باشه.ديگه بستگى داره تعداد ب حد نصاب برسه و برنامه هاى استادا هماهنگ شه و... كلاس برگزار ميشه..

موفق باشى عزيزم^_^

فيتامين

خواهش ميكنم عزيزم ببين شما چون رشتت تربيت بدنى نيس بايد اول يه سرى كلاس تئورى عمومى مربوط به رشته ت ...

خیلی خیلی لطف کردین عزیزم،🙏🙏اطلاعات خوبی بهم دادین

شما هم موفق باشین❤️❤️❤️

🧿

سلام خوبی. والا من مدرک پداکوژی یا همون مربیگری رو تو آموزشگاه مهستان گرفتم. خیلی خوب آموزش دیدم  و آزمون دادم و گواهینامشو گرفتم . البته کاربامواد و کوتاهی وپاکسازی و تاتو رو هم تو آموزشگاه مهستان دوره دیدم .خداییش آموزشهاشون عالیه و قیمتشون هم مناسبه.من که خیلی راضیم. شماره آموزشگاه اینه 02188075682

خواهش ميكنم عزيزمببين شما چون رشتت تربيت بدنى نيس بايد اول يه سرى كلاس تئورى عمومى مربوط به رشته ترب ...

سلام عزیزم خوب هستین ببخشین دوره ی عملی خودشون اموزش میدن کار با دستگاهاه و و حرکات رو و از همونا آزمون میگیرن یا باید خودمونم یه چیزایی بلد باشیم ممنون میشم جواب بدین عزیزم