2777
2789
بنظرم باید یه ترم لااقل کلاس بری تا ببینی در چ سطحی هست معلوماتت ولی لازم نیس مرتب بری من خودم یه تر ...

با این وصف کلاس برم و در کنارشم خودم مطالعات جانبی داشته باشم خوبه .ممنون از راهنماییت عزیزم

بنظرم باید یه ترم لااقل کلاس بری تا ببینی در چ سطحی هست معلوماتت ولی لازم نیس مرتب بری من خودم یه تر ...

شما مدرک خاصی داری که میخای برای تدریس آزمون بدی ؟

اگه مدرک تافل یا آیتلس بگیرم دیگه احتیاجی به مدرک دانشگاه نیست برای تدریس ؟؟

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مدرک خاصی داری که میخای برای تدریس آزمون بدی ؟ اگه مدرک تافل یا آیتلس بگیرم دیگه احتیاجی به مدر ...

برای هر اموزشگاهی فرق داره مدارک مورد نیاز من توی همون امکوزشگاهی ک بودم میخوام برم تدریس کنم چون مدیرش منو میشناسه راحت قبولم میکنه بالاترین مدرک اموزشگاهشونو دارم ازمون ایتلس هم قراره برم شرکت کنم تازگی ولی شنیدم کلاس داره اون...مطمئن نیستم با بچه بتونم برم کلاساشو 

لغات رو چطوری باید یاد گرفت ک تو ذهن بمونه ؟؟

با نشانه گذاری توی ذهن 

مثلا   bachelor با تلفظ بَچِلِر   یعنی  مجرد

باتوجه به تلفظش اینجوری برای خودت علامت بزار که بچه لُره  هنوز مجرده  

این دیگه همیشه یادت میمونه 

برای تمام کلمات با استفاده از تلفظشون  همینجوری  رمز بزار برای حودت 

پ.ن :  ( البتهمن املای صحیح انگلیسیش رو بعداز چننندسال  درست خاطرم نیست اما تو همین مایه هابود )   

برای هر اموزشگاهی فرق داره مدارک مورد نیاز من توی همون امکوزشگاهی ک بودم میخوام برم تدریس کنم چون مد ...

کاشکی بدون شرکت تو کلاساش  امکان   شرکت در آزمون آیتلس وجود داشته باشه 

مووفق باشی مهربووون ♡

با نشانه گذاری توی ذهن  مثلا   bachelor با تلفظ بَچِلِر   یعنی  مجرد باتوجه ...

مرسی .میخوام شروع کنم تو خونه زبان بخونم ب نظرت از کجا شروع کنم عزیزم ؟؟

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد ..‌.
مرسی .میخوام شروع کنم تو خونه زبان بخونم ب نظرت از کجا شروع کنم عزیزم ؟؟

برای شروع همون لغات و گرمرهای دبیرستانو بنظرم فول شو 

بعدم کتاب ۵۰۴ واژه رو فول شو بعدشم ۱۱۰۰ واژه بهمراه سیدی های آموزشی و فیلم های انگلیسی بعدم برو یه آموزشگاه تعیین سطح بده البته بنظرمن یه معلم خصوصی پیداکنی که زود مدرک بده خیلی بهترداز این آموزشگاههاس

قربونت گلم .میخوام از اول شروع کنم امیدوارم بتونم و کنارش نزارم 

نه دیگه هرروز یه تایم مشخصی رو بزار براش  ولش نکن و عادت کن که اون تایم مختص زبانته  

و از کم شروع کن مثلا از روزی ۳یا ۵تا لغت شروع کن