2777
2789

خانوما من هیکلم خیلی عالی بود. بخاطر کنکور و اینکه تحرک نداشتم وزنم رسید به ۷۰ کیلو. قدم ۱۷۰ هست. الان دارم ورزش میکنم ک کم کنم. میدونم خیلی زیاد نیست اما بدشکل چاق شدم. فقط شده شکم و پهلو. حالا هررررررکسی تو وزنم دخالت میکنه. چقد چاق شدی چقد بدهیکل شدی .... چندشب پیشا با عموم رفتیم رستوران من غذایی ک واقعا برا یک نفر کافیه رو خوردم. کمتر البته چون همیشه کم غذا بودم و دلیل اضافه وزنمم عدم تحرک بود ن خورد و خوراک. بعد زن عموم ادعا باکلاسیش شد و از ی نوزاد کمتر غذا خورد. کاری ندارم ک پولشو ما دادیم و واقعا اصراف کرد چون اون غذا دور ریخته میشه بقیش. اما جلو اون همه ادم رو کرده به من و بلند میگه وااااا زهرا اندازه ۳ تا مرد غذا خوردییییی همینه ک انقد گنده شدی دیگه!!! واقعا انقد ناراحت شدم ک زبونم بند اومده بود. فقط تونستم بگم من اندازه همیشم غذا خوردم. همونقدری ک تو خونمون میخورم ن مثل شماها. این فقط ی نمونش بود. واقعا هممممه شدن فضوله چاقیه من. بگید درجواب چی بگم ک بی ادبی نباشه و واقعا دیگه کسی دخالت نکنه. اعتناد ب نفسمو کامل از دست دادم. ناراحتی اعصاب دارم این حرفاهم بیشتر اشکمو در میاره

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همونایی که بیرون کلاس میذارن تو خونه غذا رو با بشقابش میخورنا. بگو خودم حد غذا خوردنم رو میدونم نیاز نیست شما نگران باشید.

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."
من جات بودم میگفتم پول خوردنم و که شما نمیدید بخواین نظر هم بدین 

خب از من بزرگتره نمیتونم بهش بی احترامی کنم ک .خودمو کوچیک مبکنم اونجوری

حالا همونایی که بیرون کلاس میذارن تو خونه غذا رو با بشقابش میخورنا. بگو خودم حد غذا خوردنم رو میدونم ...

بخدا خودش انقد میخوره ک حد و حساب نداره. وزنش ۳ برابر منه. اما من یبار ب خودم اجازه ندادم تو وزن کسی دخالت کنم. تازه هربار بهم میگه لاغر شدم؟ میگم اره بابا. حتی اگ نشده باشه

از خودت راضی باش و زندگی کن 

اعتماد بنفس داشته باش و بگو این یه دوره زندگیمه و مهم اینه الان خوشحالم

به قول دکتر هلاکویی رفتین به یه مهمونی شما ۲ درجه زشتر و ۲ درجه چاقتر ، چه اهمیتی داره همه زود چشم ازتون بر میدارن و میرن پی کارشون 

منم بعد زایمان اضافه وزن دارم ولی کلی هم حالم خوب بود تو همه این مدت خوردم و حال کردم 

الان تو رژیمم و اتفاقا امروز تو تاپیک لاغری عکس گذاشتم ۶ کیلو کم کردم ، الانم بی نهایت از ورزش و رژیم لذت میبرم

مهم اینه فکرت چیه 

البته شما باید رو رفتار خودت تجدید نظر کنی که آدما اجازه حرف زدن درباره چیزی رو به خودشون ندن در رابطه با شما

جواب که دادی دیگه بهش فکر نکن

تو سن شما وزن خیلی زود میاد پایین دو هفته تلاش کنی سه چهار کیلو.کم کردی

البته اگه ناراحت نمیشی کاهش وزن در اصل با رژیمه ، ورزش مکمله

برای اینکه دوباره لاغر شی از همون مقداری که همیشه میخوری کمی کمتر بخور مثلا سه چهارم اونچه میخوردی رو بخور

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بخدا خودش انقد میخوره ک حد و حساب نداره. وزنش ۳ برابر منه. اما من یبار ب خودم اجازه ندادم تو وزن کسی ...

ببین این جمله یادت باشه 

اینکه تو یه گرگ رو نمیخوری دلیل نمیشه انتظار داشته باشی اون تورو نخوره

پس با واقعیت زندگی کنیم 

اطرافیان همینن پس فقط یه خط/قرمز بکش دورت و کسیو واردش نکن