2777
2789
عنوان

خانمهای وارد به امور وام و اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم بدون ضامن جایی وام بدن.ما که چند تا بانک سوال کردیم گفتن علاوه بر سند باید ضامن باشه. اگ ...

خودتو شاغل نیستید؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم سوال داشتم با مجوز کسب نمیشه وام گرفت من در حد 20 یا 30 میخوام .این جعاله بانک مسکن بیشتر توضیح ...

فکر کنم با پروانه کسب بدن ولی جعاله رو اطلاعی ندارم باید پرسید

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
منم سوال داشتم با مجوز کسب نمیشه وام گرفت من در حد 20 یا 30 میخوام .این جعاله بانک مسکن بیشتر توضیح ...

چرا جواز کسب مثل کسر از حقوقه. جعاله مسکن رو سند میده ماهی پونصده قسطش پنج ساله

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
چرا شاغلم ولی خصوصی

فکر کنم بتونی.باید از بانک ها و شعبه های مختلف بپرسی قوانین هر شعبه فرق داره

بانک مسکن، با سند 6 دنگ منزل ، 80 میلیون ماهی 1 تومن،

دوست عزیز این وام رو که شما گفتین  چند ساله هستش  و کدوم شهر و آیا شما خودتون به تازگی گرفتین؟ ممنون  میشم  اگه جواب بدین❤

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜