بچه ها من تیر ماه پری شدم ولی حامله هم بودم الان یعنی هفت هفته هستم یه مدت هم لک بینی داشتم بتا هم دادم 3200 بود آیا ممکنه خارج رحمی باشه؟بیشتر بخاطر این که پریود شدم ولی حامله هم بودم می گم دکترم هم وقت واسه دو هفته دیگه می ده منشی بیشورش می گه تا سیزدهم وقت نداره ... خیلی نگرانم
سلام نینی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبهروی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اونجا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من خارج رحمی باردار بوده ام تنخا راهش سونو و دادن بتا هر ۴۸ ساعته لازمه عجله کنی اگه خدای نکرده خارج رحم باشه هر چه زودتر اقدام کنی بهتره لااقل به جراحی و پارگی لوله نرسه
نه گفتم یه کم بگذره بعد برم ولی امروز استرس عجیبی گرفتم می گم نکنه خارج رحمی باشه
خارج رحمی درد زیاد و خونریزی زیاد داره
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊