2777
2789

بچه ها من تیر ماه پری شدم ولی حامله هم بودم الان یعنی هفت هفته هستم یه مدت هم لک بینی داشتم بتا هم دادم 3200 بود آیا ممکنه خارج رحمی باشه؟بیشتر بخاطر این که پریود شدم ولی حامله هم بودم می گم دکترم هم وقت واسه دو هفته دیگه می ده منشی بیشورش می گه تا سیزدهم وقت نداره ... خیلی نگرانم

برو ی دکتر دگ خب مگه دکتر قحط 

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰

سونو نرفتی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزیت چه شکلی بود خون غلیظ سیاه میومد ازت ؟؟؟

خونریزی که داشتی کمرت و دلت هم درد میکرد ؟؟؟

یک طرف از بدنت درد تیزی حس نمیکنی ؟؟؟ 

من خارج رحم داشتم 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

عزیزم من خارج رحمی باردار بوده ام تنخا راهش سونو و دادن بتا هر ۴۸ ساعته لازمه عجله کنی اگه خدای نکرده خارج رحم باشه هر چه زودتر اقدام کنی بهتره لااقل به جراحی و پارگی لوله نرسه

نه گفتم یه کم بگذره بعد برم ولی امروز استرس عجیبی گرفتم می  گم نکنه خارج رحمی باشه

خارج رحمی درد زیاد و خونریزی زیاد داره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خونریزیت چه شکلی بود خون غلیظ سیاه میومد ازت ؟؟؟ خونریزی که داشتی کمرت و دلت هم درد میکرد ؟؟؟ یک ط ...

ببین خونریزیم مثل پریودی هر ماهم بود شما خارج رحمی بودین بتاتون چند بود الان در حال حاضر دل درد و کمر درد و اینا ندارم ولی تو پریودیم خیییلی داشتم 

برو ساک رو ببین.باید پنج هفته میرفتی. ولی نگران نباش بتات اوکیه

بتاش پایینه اگه الان بتا داده 

اخه برای من ۲۸۰۰ رفت هفته هفت دیگه ازمایش ندادم 

بعدش هفته نه حالم بد شد یک ان مردم خودم حالیم شد سبک شدم بعد اورژانس اومد منو بزگردوند 

خونریزی داخلی کردم یک لوله از دست دادم 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

منم ماهي كه باردار شدم لك بيني و يكم خونريزي داشتم

اما گفتن لانه گزيني بوده

حتما برو يه سونو واژينال بده تنها راه تشخيصش اينه

بايد زودتر ازين ميرفتي عزيزم

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين