2777
2789

رفتم دکتر گفتش ک تو نمیتونی عمل کنی چون نمره ۳یا۴ب بالا میشه عملشون کرد..منم نمره یکی از چشام ۱/۵ اون یکی ۱/۲۵...حالا واقعا همینطوره؟با خودم گفتم شاید دکترای دیگ نظرای دیگ دارن

من میخواستم هرچه زودتر عمل کنم..دکتره زد تو ذوقم و ناراحت شدم اصن..واقعا خیلی سخته بنی باید صب کنم ازینم کورتر شم؟؟همینجوریشم من خیلی تار میبینم😥

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد
شماره چشمات خیلی کمه برای لیزر خب معمولا اونایی که خیلی بالاست میکنن منم خواستم بکنم دکتر گفت زیر 23 ...

هنوز من ۱۹سالمم هست..اینم یه مانع دیگ😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز من ۱۹سالمم هست..اینم یه مانع دیگ😔😭

من متنفرم از عینک ولی مجبورم تحمل کنم چون باید دوسال شماره چشمت ثابت شده باشه تا لیزیک کنی برا همین میگن بالای 23 سال چون تا قبلش هنوز شماره چشم در حال تغییره 

نمیگم این عمل ها بده

ولی من هر چی چشم پزشک دیدم همشون عینکی هستن

خب چرا خودشون جراحی نمیکنن😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نمیگم این عمل ها بده ولی من هر چی چشم پزشک دیدم همشون عینکی هستن خب چرا خودشون جراحی نمیکنن😐

اینم حرفیه ولیی من صبرم تموم شدههه دیگ از عینک و لنز کوفتی خسته شدم..خوش ب حال اونایی ک چشاشون سالمه..اصن کاش نمره چشم ۵بود ک میرفتم عملم کنن..

فریم های خوشگلی هست میتونی باهاشون به خوشگلیت اضافه کنی

خودتو اذیت نکن،کاریه که شده،سعی کن فریمی انتخاب کن  که به صورتت بیاد بعد باهاش عشق کن

یه عینک فروش آشنا داشتیم میگفت خیلی از دخترا و پسرا میان همینطوری عینک طبی میگیرن ،برا قشنگیش بیشترشون هم میگفته کلاس داره😅😅😅

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
فریم های خوشگلی هست میتونی باهاشون به خوشگلیت اضافه کنی خودتو اذیت نکن،کاریه که شده،سعی کن فریمی ان ...

اره دارم مببینم ولی زندگی ما عینکیا ب عینک بنده دیگ از خواب پاشدی باید چشمت بزنی وقتی ک درش میاری حس بدی پیدا میکنی و همه چی خیلی تاره..هنوز امروز یه لنز خریدم ۴۰۰هرارو خورده ای تومن خودشم رنگی..رنگ قهوه ای روشن زدم چشمم دیدم رنگش بدههه..حالاهم عذاب وجدان گرفتم شدید ک پولم حروم شد..بیچاره بابام اون پولشو داده اخه..نمیدونم چیکار کنمم ناراحتم ک چرا خریدم..کاش بیرنگ میخریدم..دارم همش خودخوری میکنم