سلام
چند نکته جالب که میتوانید به اصطلاح کاربران نی نی سایت از جنی شدن مردتون پیشگیری کنید....
اول از هم : میگم خانم ها معمولا توی خانه به خاطر سختی کار منزل و تمام نشدنی بودن و تکراری بودنش معمولا خسته هستند و قابل درک هست این موضوع .... من از طرف همه مرد ها تشکر میکنم و ما میدونیم که شما از این طرف مرتب میکنید و از طرف دیگه ما و بچه ها .....
سمت دوم ماجرا : کار سخت بیرون .... سر و کله زدن با مردمی که به خاطر مشکلات شدید اقتصادی بهداشت روان خوبی ندارند و هزار فکر نگرانی ما در مورد زندگی و قسط و ....
پس تا اینجا یک یک ....
گام اول : یاد بگیریم که با تفاهم ترین زن و مرد دنیا حداقل در 70 و چند مورد اختلاف نظر و سلیقه دارند ... پس نه من ایده الم و نه همسرم ....
گام دوم : کی حرف بزنیم و چجوری .... خانم عزیز .... میدونم دلت برا همسرت تنگ شده یا مادر شوهرت و یا سایر اعضای محترم خانواده شوهر این چند ساعتی که شوهر نبوده از خجالتتون در امدند و حالا هر چیزی دیگه ......
لطفا نیم ساعت اول ورود همسرتون به منزل ساکت باشید ...بگزارید همسرتون ساعات سپری شده را فراموش کنه و به ارامش برسه ....
گام سوم ، اب خنک و استقبال گرم همراه با فرزند .... هم کودک شما یاد میگیره و هم شوهرتون دلگرم میشه ....
گام چهارم : به مرد خود نشان بدید که بهش افتخار میکنید .... هندوانه زیر بغلش بگذارید و ابراز کنید که خیلی شخصیت مهمی داره ....
گام پنجم : غذا هر چند ساده مثل نان و پنیر و زیبا کنید مثلا نان و برش بزنید و روی پنیر سیاهدانه بزنید ... خودتون خانم ترید .... سفره ارایی کنید ...
گام ششم : نیاز جنسی همسرتون را در نظر بگیرید و زمان آمیزش قبل از جسم روح ایشون را تامین و تغذیه کنید ... چشم و گوش همسرتون پر کنید تا بی نیاز از غیر باشند ....
گام هفتم : بدگویی ، نق زنی ، تعطیل .... اما هم بکری و نظر خواهی کنید .... نگید خواهرت فلان کارو کرد ..... غز نزنید .... بگید انتظار دارم با خواهرت خیلی صمیمی باشم اما یه سری مشکلات هست چجوری میتونم حلش کنم ! همان حرفا را نهایت میزنید اما یکمی با سیاست تر .....
ببخشید سعی کردم ادبیات ساده و روان باشه
فرهنگ و شیوه زندگی را یاد بگیریم