2777
2789
عنوان

مرد من چرا جنی میشه !

217 بازدید | 7 پست

سلام 

چند نکته جالب که میتوانید به اصطلاح کاربران نی نی سایت از جنی شدن مردتون پیشگیری کنید....

اول از هم : میگم خانم ها معمولا توی خانه به خاطر سختی کار منزل و تمام نشدنی بودن و تکراری بودنش معمولا خسته هستند و قابل درک هست این موضوع .... من از طرف همه مرد ها تشکر میکنم و ما میدونیم که شما از این طرف مرتب میکنید و از طرف دیگه ما و بچه ها .....

سمت دوم ماجرا : کار سخت بیرون .... سر و کله زدن با مردمی که به خاطر مشکلات شدید اقتصادی بهداشت روان خوبی ندارند و هزار فکر نگرانی ما در مورد زندگی و قسط و ....

پس تا اینجا یک یک .... 

گام اول :  یاد بگیریم که با تفاهم ترین زن و مرد دنیا حداقل در 70 و چند مورد اختلاف نظر و سلیقه دارند ... پس نه من ایده الم و نه همسرم ....

گام دوم : کی حرف بزنیم و چجوری .... خانم عزیز .... میدونم دلت برا همسرت تنگ شده یا مادر شوهرت و یا سایر اعضای محترم خانواده شوهر این چند ساعتی که شوهر نبوده از خجالتتون در امدند و حالا هر چیزی دیگه ...... 

لطفا نیم ساعت اول ورود همسرتون به منزل ساکت باشید ...بگزارید همسرتون ساعات سپری شده را فراموش کنه و به ارامش برسه ....

گام سوم ، اب خنک و استقبال گرم همراه با فرزند .... هم کودک شما یاد میگیره و هم شوهرتون دلگرم میشه ....

گام چهارم : به مرد خود نشان بدید که بهش افتخار میکنید .... هندوانه زیر بغلش بگذارید و ابراز کنید که خیلی شخصیت مهمی داره ....

گام پنجم : غذا هر چند ساده مثل نان و پنیر و زیبا کنید مثلا نان و برش بزنید و روی پنیر سیاهدانه بزنید ... خودتون خانم ترید .... سفره ارایی کنید ...

گام ششم : نیاز جنسی همسرتون را در نظر بگیرید و زمان آمیزش قبل از جسم روح ایشون را تامین و تغذیه کنید ... چشم و گوش همسرتون پر کنید تا بی نیاز از غیر باشند ....

گام هفتم : بدگویی ، نق زنی ، تعطیل .... اما هم بکری و نظر خواهی کنید .... نگید خواهرت فلان کارو کرد ..... غز نزنید .... بگید انتظار دارم با خواهرت خیلی صمیمی باشم اما یه سری مشکلات هست چجوری میتونم حلش کنم ! همان حرفا را نهایت میزنید اما یکمی با سیاست تر .....

ببخشید سعی کردم ادبیات ساده و روان باشه 

فرهنگ و شیوه زندگی را یاد بگیریم 

حضور من در این سایت ، صرفا جهت شناخت خصوصیات رفتاری بانوان و یاد گرفتن چیزهایی هست که در اجتماع به ما آموزش ندادند ! لطفا قضاوت نکنید ، عمده تاپیک های بنده برای بیدار کردن افراد خواب آلود هست. لطفا محترم باشید و قبل از حرف زدن کمی تعقل کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تچکر از تاپیکای بدرد بخورت 😊

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥

شوهرم شیفته باهاش دعوای سختی کردم فردا خبر مرگش میاد خونه چیکار کنم چطوری برخورد کنم؟ از طرفیم نه بلده ناز منو بکشه نه دلم منو به دست بیاره منم تحمل قهر ندارم خیلی حالم بده

👑

این خو همش شد خانما چیکار کنن من نمیفهمم چرا همه کارا گردن زنه کوتاه اومدنا غر نزدنا و...

من باشوهرم خیلی خوبیم گاهی بحثایی هست که شوهرمم گاهی بامن رامیاد منم گاهی با اون ولی تو پست شما فقط صحبت از منش خانماست یکم برا اقایونم بگین

جاوید عشق مامان

محیط سایت بیشتر زنانه هست ....

حضور من در این سایت ، صرفا جهت شناخت خصوصیات رفتاری بانوان و یاد گرفتن چیزهایی هست که در اجتماع به ما آموزش ندادند ! لطفا قضاوت نکنید ، عمده تاپیک های بنده برای بیدار کردن افراد خواب آلود هست. لطفا محترم باشید و قبل از حرف زدن کمی تعقل کنید.

ولی واقعا شوهر من هر وقت تو خونه چهار قل میخونم حالات  روحی روانیش عوض میشه.بی دلیل و بدون هیچ توجیهی قهر می‌کنه بهم نگاه نمیکنه باهام حرف نمیزنه وکلا یه آدمی میشه که من نمی‌شناسمش.بنظر من بعضی آدمها جن دارن.