2777
2789

سلام خانوما

شوهرم میخواد یه دستگاه خراطی بخره ولی خب قیمتش خیلی گرونه

بنظرتون خوبه اینکارو کنیم؟

بعدا پشیمون نمیشیم از اینکه انقد پول دادیم؟

میخواد همینطور بخره در کنار شغل خودش اینم داشته باشه یا باهاش کاری بکنه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

همسرم کارش چوبه پدرشون منبت کارن 

میگه اگه بلدشه و بازارو میشناسه بله اگر نه که هزینه‌ی الکی نکنین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم کارش چوبه پدرشون منبت کارن  میگه اگه بلدشه و بازارو میشناسه بله اگر نه که هزینه‌ی الکی ن ...

تقریبا با کار نجاری و کار با چوب آشنایی داره

و عاشق کار کردن با چوب هست

میگه میخوام بگیرم و شروع کنم میگه میخوام تا جوونم به کاری که علاقه دارم دست بزنم

منم خیلی تشویقش میکنم ولی میگیم قیمتش خیلی یهویی رفته بالا

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
شوهر من علاقه داره به نجاری.یه سری ابزارم خریده.ولی برای خراطی نه.اگه اهلش هست و جاش رو دارین بحرین. ...

احتمالا ۱۲ تومن پامون در بیاد

ولی با وام میتونیم بگیریمش

شوهر من میز تلویزیون درست کرده الانم داره کتابخونه درست میکنه .

شوهر منم عاشق این کاراس

یعنی عاشق که میگم واقعی میگم هاااا

جا دارین؟کلا ریسکی هست دیگه ممکنه کارش نگیره

واقعا جاشو نداریم😐ولی شوهرم میگ این دستگاهی ک سراغ داره خیلی صدا نداره و تو بالکن میشه باهاش کار کرد

وقتی میبینم انقققد عاشق این کاره هیچی به جز تشویق نمیتونم بهش بگم

شوهر منم عاشق این کاراس یعنی عاشق که میگم واقعی میگم هاااا

شوهر منم دوست داره.چیزهای کوچیکم زیاد درست کرده.ولی برای خودمون فعلا درست میکته.هم جا میخواد هم ابزار.سنباده و اره برقی ‌رنده دستی.فرز اینها رو خریده .ولی اگه ۱۲ تومن میخواست هزینه کنه موافق نبودم

شوهر منم دوست داره.چیزهای کوچیکم زیاد درست کرده.ولی برای خودمون فعلا درست میکته.هم جا میخواد هم ابزا ...

آخه خودش با امکانات خیلی کم یه دستگا خراطی درست کرد

ولی ضعیفه و خودش میگه عالی جواب نمیده

شوهر منم میخواد از اول واسه خودمون کار کنه تا راه بیوفته

واقعا ۱۲ تومن خیلی زیاده واسمون داریم با وام جورش میکنیم

ولی دوست ندارم از این کار نهی ش کنم🙁خدا‌کمک کنه لطفا دعا کنید برامون

تو آپارتمان🤔نمی دونم ولله

😐اوهوم چی بگم خب میگه صداش خیلی کمه😐😐😐