2777
2789
تاثیری هم داشت گلم؟

عزیزم واسه پاکسازی ذهن باید از خودت شروع کنی 

در مرحله اول باید عاشق خودت باشی

دوم باید سعی کنی هییییچکس رو قضاوت نکنی 

سوم باید همه رو ببخشی تو زندگیت اونایی ک اذیتت کردن یا هرچی ک ناراحتت کرده

چهارم باید خودت رو ببخشی اگر باعث کاری شدی ک ناراحتت کرده،یا خودتو یا اطرافیانتو

ترتیب اینایی ک گفتم خیلی مهم نیس چون هر کدوم ب تنهایی ک بخوای انجام بدی خیییلی زمان می‌بره 

خیلی باید رو خودت کار کنی 

ب این میگن پاکسازی ذهن 

باید فکرت رو از دغدغه ها دور کنی 

همه چیز رو بسپاری ب خدا 

ایشالا کمکی کرده باشم بهت گلم

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
نه یه مشاور عقده ای داشتن که بدجوری کارمون به دعوا کشید من اصلا دیگه به اون فایل گوش ندادم چون رفتار ...

دعوا رو هم خودت جذب کردی متاسفانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واسه پاکسازی ذهن باید از خودت شروع کنی  در مرحله اول باید عاشق خودت باشی دوم باید سعی ک ...

مرسی فدات شم.اتفاقا امروز از خدا خواستم یه نفر رو سرراهم بذاره که بتونه راهنماییم کنه شما هم مختصر و مفید گفتین خیلی ممنون عزیز دلم

شما خودتون کار کردین؟تاثیری هم داشته براتون؟

دعوا رو هم خودت جذب کردی متاسفانه

شما مگه شاهد دعوای ما بودی که اینطور با قاطعیت میگی؟ 

اون اقا شروع کرد به دعوا 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
من به تازگی توسط یه خانم گلی آشنا شدم با این چیزا خیلی خوب بودن سالها بود داشتن کار میکردن روی پاکسا ...

اره اگر وقتش نبود اصلا با همچین آدمی آشنا نمیشدی

مرسی فدات شم.اتفاقا امروز از خدا خواستم یه نفر رو سرراهم بذاره که بتونه راهنماییم کنه شما هم مختصر و ...

اره عزیزم کار کردم اما نه کاملا 

منم خیلی کار دارم هنوز ک باید انجام بدم و قوی تر کنم خودم رو

بی شک برام نتیجه داشته ک دارم ادامه میدم عزیزم 

بهش اطمینان صد در صد داشته باش

چ عالی ک اون یک نفر من بودم عزیزم⁦❤️⁩

شما مگه شاهد دعوای ما بودی که اینطور با قاطعیت میگی؟  اون اقا شروع کرد به دعوا

من شاهد نبودم عزیزم

اما قانون جذب اینو میگه

مگه شما آشنا نیستی با قانون جذب؟

هر رفتاری ک باهامون میشه قطعا خودمون جذبش کردیم

ممکنه قبلا ب چنین چیزی فکر کرده باشیم حالا ب هر دلیلی 

ک حالا حتی یادمون نباشه!! 

بخاطر همین میگن سعی کن همیشه حست رو خوب نگه داری

چون حس بد، حس بد رو جذب میکنه و حس خوب ،حس خوب رو 

حتی در بدترین شرایط هم باید فقط لبخند زد، اما فعلا واسه ماها ک اول راهیم این غیر ممکنه و باید خیلی پیشرفت کنیم تا ب اون سطح برسیم.

من شاهد نبودم عزیزم اما قانون جذب اینو میگه مگه شما آشنا نیستی با قانون جذب؟ هر رفتاری ک باهامون ...

یه سوال اگه بخوام باور های اشتباه گذشتم بی تاثیر بشه باید چیکار کنم؟من توی گذشته به خیلی چیزای بدی فکر میکردم که میترسم اتفاق بیفتن 

من شاهد نبودم عزیزم اما قانون جذب اینو میگه مگه شما آشنا نیستی با قانون جذب؟ هر رفتاری ک باهامون ...

اصلا دعوای ما موضوعش خیلی مسخره بود این اقا یه جورایی کرم داشت تا فهمید یکی تو زندگیمه بدجوری دعوا راه انداخت

منم بارها خواستم به گوش کسی که راوی بود برسونم تا مشاورشو عوض کنه اما نشد که نشد

من اصلا به اون اقا یه ثانیه هم فکر نکردم چطور دعوا رو جذب کردم اونوقت؟

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
یه سوال اگه بخوام باور های اشتباه گذشتم بی تاثیر بشه باید چیکار کنم؟من توی گذشته به خیلی چیزای بدی ف ...

متاسفانه تو فقط از الان بعدت رو میتونی درست کنی عزیزم اونم فقط با داشتن افکار خوب 

قبل هرکاری کردی و ب هرچیز منفی ک فکر کردی الان یهو اون چیز منفی میاد تو زندگیمون، مثل اون خانم ک گفتن تو ک شاهد نبودی اول اون شروع کرد!!

این هم بخاطر رفتار غلط یا حس بدی ک قبلاً نسبت ب چیزی داشتیم یهو الان اتفاق افتاده ک الان حتی یادمون نمیاد اون حس چی بوده!!

اصلا دعوای ما موضوعش خیلی مسخره بود این اقا یه جورایی کرم داشت تا فهمید یکی تو زندگیمه بدجوری دعوا ر ...

اصلا نیاز نیس شما ب اون آقا فکر منفی داشته باشی ک اون رفتار بیاد تو زندگیت

این برمیگرده ب حس ها و رفتار اشتباهمون ک قبلاً کردیم 

ممکنه قبلا ما با یکی اینجوری برخورد کردیم یا هرچیز شبیه این

و الان این رفتار اومده تو زندگی شما

متاسفانه تو فقط از الان بعدت رو میتونی درست کنی عزیزم اونم فقط با داشتن افکار خوب  قبل هرکاری ...

اینطوری که خیلی بده من الکی از بس قصه ی خیانت میخوندم به خیانت فکر میکردم الان واقعا دلم میخواد اثر اون فکر ها رو یه جورایی خنثی کنم

یه سوال اگه بخوام باور های اشتباه گذشتم بی تاثیر بشه باید چیکار کنم؟من توی گذشته به خیلی چیزای بدی ف ...

الان حس ترس هم نداشته باش 

چون ترس هم یه حس منفی هست گلم

اینطوری که خیلی بده من الکی از بس قصه ی خیانت میخوندم به خیانت فکر میکردم الان واقعا دلم میخواد اثر ...

از الان ب بعد دیگ فکر نکن 

اصلا ب گذشته ک چیکار کردی فکر نکن

چون فکر کنی ب چیزایی ک قبلاً خوندی هم باعث حس منفی میشه