2777
2789
بچه من شبآ وظهرا موقع خواب ی ساعت باخودش حرف میزنه تاخوابش ببره درستم بلد نیست حرف بزنه فقط خودش میف ...

چند سالشه عزیزم؟ ماله من۲سال ونه ماهن ولی خوب نمیتونن صحبت کنن و جمله بسازن در حد قراردادن کلمات پشت هم 

پسر من سه سالشه خیلی هم لج بازه شدیدا...البته این حالت وسواسی کهه گفتید رو هم در مورد یه سری کاراش د ...

پسرمنم ۳سالشه،لجبااااازه ها لجباز،مثلامیگه آب مبخام میارم میگم بخورمیگه نمیخام!قهرمیکنه داداشسواذیت میکنه جیغ میزنه،امروز کلی جیغ زدم سرشون بمیرم الهی

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من یر داده ب شلوار بیرونی هاش همش اونارو توخونه میپوشه

وای فکر میکردم بچه های من فقط اینجور هستن دخترای منم تو خونه همه لباس مجلسی و لباس مهمانی هاشون رو میپوشن فقط حرص میخورم😧

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

دختر من سه سالشه چتد روزه هر نیم ساعت میگه جیش دارم؛ فقط به خاطر اینکه بعدش با من دستاشو بشوره

من کاربری قبلیمو میخوام...مامان و پسر هستم. البته الان دیگه مامان و پسر و دختر م

پسر من با هر نوع تغییری واکنش شدید نشون میداد

یبار فرش عوض کردیم 

بیرون بود با عمه ش وقتی اومد اصلا تو نیومد به خاطر فرشا

یه ساعت  داداشم بهش داده بود شبانه روز دستش بود فقط وقت حمام در میاورد 

یه شلوار رنگ و رو رفته داشت به هیچ عنوان شلوار جدید نمیپوشید

جمله که بهش میگفتیم اگه کامه جدید داشت یبار با خودش تکرار میکرد

من که شک کرده بودم به اوتیسم بودنش که خدا رو شکر با بزرگ شدنش و تغییرات رفتاریش خیالم راحت شد

همین بود عزیزم

😘ممنون 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

چند سالشه عزیزم؟ ماله من۲سال ونه ماهن ولی خوب نمیتونن صحبت کنن و جمله بسازن در حد قراردادن کلمات پشت ...

برج‌شیش دوسالش تمام میشه دخترمنم جمله زیاد نمیگه در حدمامان اب بده غذا بده باباکو ولی خیلی حرف میزنه باخودش موقع خواب یعنی من وشوهرم وکلافه‌میکنه و حرفاش وفقط خودش میفهمه باحالت شعر خوندن هم میخونه نمیدونم مال اینکه زیاد کارتون میبینه وعاشق شعرای بچه گونس باهاشون میخونه ولی ب زبون خودش

توروخداراهکاربدین چجوری آروم باشم وقتی جیغ میزنن ودعوامیکنن واصلاحرف گوش نمیکنن

من که اون لحظه میخام اینقده بزنمشون تا له بشن😅 ولی باز با خودم حرف میزنم میگم بی خیال باش بچن و هی میگم خدایا صبر بده و ذکر استغفرالله ربی رو میگم

توروخداراهکاربدین چجوری آروم باشم وقتی جیغ میزنن ودعوامیکنن واصلاحرف گوش نمیکنن

باید یکم بی خیال باشی

من ۳ تا بچه دارم .دیر فهمیدم باید نسبت به رفتاراشون کم توجه باشم

باید روی حرف خودت بایستی کاملا خونسرد

مثلا دختر من میگه آب میخوام بهش میدم میگه با لیوان زرده میخواستم ...من میذارم میرم دنبال کارم هر قدر هم اصرار کنه میگم اگه تشنه ت باشه با همون لیوانم میخوری

البته اگه از اول بگه با لیوان زرده با همون بهش میدم لج نمیکنم باهاش

الان خیلی خوب شدن

آها پسر۳ساله من جدیدا دستکش میپوشه حاضرم نیس درش بیاره،فکرکن شورت و رکابی بادستکش زمستونه😕

درك میكنم چی میگی

الان دختر منم با تاپ و شلوارك تو خونه شال و كلاه زمستونی گذاشته 

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
باید یکم بی خیال باشی من ۳ تا بچه دارم .دیر فهمیدم باید نسبت به رفتاراشون کم توجه باشم باید روی حر ...

عزیزم من شمارومیشناسم ومیدونم خانم فهمیده ای هستی،مرسی ازجواب،وقتی کم محل میکنم جییغ میزنه ومیدوه دنبالم سربه آب خوردن خون به پامیکنه باداداشش دائم کل کل دارن داائم دعواس بخداخیلی خسته م خیلی ،اینقدرکه وقتی سه چهارساعت ازشون دورم اصلا یادی ازشون نمیکنم 

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
عزیزم من شمارومیشناسم ومیدونم خانم فهمیده ای هستی،مرسی ازجواب،وقتی کم محل میکنم جییغ میزنه ومیدوه دن ...

ممنون گلم.

شرایط سختیه

منم این شرایط رو پشت سر گذاشتم

ان شاءالله خدا کمک کنه بتونیم مادرای صبور و مهربونی براشون باشیم