ازتون خواهش میکنم ک نگید خرافاتی بهم چون خودمم اعتقاد ندارم ولی دوبار ب زور اطرافیان رفتم پیش فالگیرهردوشون هم گذشتمو و حالمو درست گفتن و ایندمو هم یه مدل گفتن.حالا میخام بدونم کدوم یکیتون رفتید پیش طالع بین وازطریق اسم خودتون و مادرتون یا اسم همسرتون ومادرش با کتاب باز کردن سرنوشت وطالعتونو درست بگه و واقعا اون اتفاقا براتون بیفته. از طرفی هم خودم قرانو خوندم حکم مراجع تقلیودو هم خوندم ک گفتن بجز خدا هیچکس اینده رو نمیدونه و این چیزا خرافاته ولی پس از کجا میدونن اخه گذشته و حال ادمو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من يه بار پيش يه خانم رفتم واسه سركتاب هم برا خودم هم برا يكى از داداشام باز كنم،از آينده چند مورد گفت كه برام اتفاق افتاد،يه دو سه مورد در مورد داداشم گفت به چند ماه نرسيده چيزاي ك گفته بود اتفاق افتاد😳
گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
من که توبه کردم..تو جوونیهام از این علط ها کردمچندبار...دفعه ی اخر انچنان ترسیدم کهتوبه کر م.
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.