2777
2789
عنوان

فریزر...

223 بازدید | 18 پست

سلام خانوما.من میخوام غذاهای فریزریمو کم کنم. چ پیشنهادی دارین برا کمترشدنشون؟ بجز خرید کمتر:/

لوبیا سبز،سبزی خورشتی،بامیه بادمجون اینا رو میشه وکیوم کرد وخارج فریزر نگه داشت ؟؟؟ چون یوقتایی دومادمون زیادوتسمون میاره منم فریز میکنم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بامیه رو چجوری فریز میکنین ؟  همینجور از بازار خریدم بشورم تمیز کنم فریز کنم عایا !؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همینجوری تمیز کردم شستم بعد فریز کردم

هیچیشون نمیشه لیییز ؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
ی‌مقدار کم اب بریز تو قابلمه هروقت رنگشون ی سبز خوشرنگ شد بردار سرد شه ف کن 

لییییز نمیشن این مدلی ؟؟

بامیه رو چجوری فریز میکنین ؟  همینجور از بازار خریدم بشورم تمیز کنم فریز کنم عایا !؟

من توروغن کم تو تابه رژیمی سرخ میکنم فریز میکنم جور دیگ بلد نیستم😆

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

تمیز کن ، تمیز بشور....

بذار رو گاز ، آبپز بشه.... البته نباید زیاد بمونه... آب جوش که اومد یه دقیقه بذار تو آب جوش...

بعد آبکشی کن ، خنک که شد بسته بندی کن....

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.