2777
2789

🤣🤣خانوما هرنوع ماسک گیاهی یا دست‌سازی که بلدید یا شنیدید یا امتحان کردید یاهرچییی

روش تهیه‌شو بگید با ذکر فایده‌ش🍃

مرسییی🤩

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

یک قاشق مرباخوری ابلیمو با یک قاشق مرباخوری شکر قاطی میکنم رو صورتم دورانی ماساژ میدم بعد ۵ دقیقه میشورم برای لایه برداری محشره پوستمو مثل پوست بچه میکنه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک عسل و اب لیمو 

ماسک سفیده تخم مرغ و زردچوبه 

ماسک سفیده تخم مرغ و اب لیمو 

ماسک عسل و زردچوبه 

فایده هیچکدومو نمیدونم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

واسه منافذ روی بینی

سفیده تخم مرغ رو بزنید روی پوست و بعد روش دستمال کاغذی بذارید تا جذب بشه

از روی دستمالم باز یه لایه سفیده بزنید

بعد ۲۰ دقیقه بشورید

هفته ای ۲ الی ۳ بار اینکارو بکنید معجزه‌شو ببینید

واسه هر ماسکی قبلش روی دستتون امتحان کنید که مطمئن شید حساسیت ندارید

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

ماسک ماست و جوانه گندم... ساده و خیلی پرفایده 

یک ق غ ماست کم چرب +یک ق غ پودر جوانه گندم مخلوط کن 

بذار روی پوست صورتت حدود 20 دقیقه بمونه بعد با آب خنک بشور 

خواص : روشن کننده /لطیف کننده 

هفته ای حداقل 3 روز استفاده کن 

سدر رو با ماست قاطی کنید بزنید 

عااالی میشه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
ماسک ماست و جوانه گندم... ساده و خیلی پرفایده  یک ق غ ماست کم چرب +یک ق غ پودر جوانه گندم مخلو ...

من یبار با ماست گذاشتم نساخت بهم ولی باشیر میزنم عااالیه

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

کلا سدر رو باهرچی بزنید پوستتونو از حالت کدری و تیره‌ای درمیاره

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

من ماست میزنم برو صورتم پوست و شفاف میکنه 

ویتامین dهم سوراخ میکنم مزنم به پوستم کلا کله هارو کم میکن و میگن چروک دور چشم هم میبره 

پونه هم دم میکنم بخور میدم بعد ک ابش سرد شد صورتمو میشورم باهاش اینم صورت رو صاف میکنه جوش و میبره

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون