2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما طبعت از همسرتون گرمتر هم هس درسته؟

اره اونم مزاجش تقریبا گرمه ولی من از اون بیشتر

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒
منظورم‌مزاج عزیزم..برای پسرشدن کارخاصی کردی

کار خاصی که  نه ولی فقط می دونم سر دخترم اصلا از رابطه خوشم نمیومد بزور تحمل می کردم ولی سر پسرم گرم بودم و .......

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
درسته..من خودمم ازشوهرم گرمترم ی دختر ناز هم دارم..فک‌کنم برای پسرشدن مرد باید گرمترباشه

من شنیدم برای جذب اسپرم پسر محیط رحم باید گرم باشه مرد هم باید از چیزای مقوی بخوره تقویت بشه چون اسپرم پسر زوتر از بین میره 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من شنیدم برای جذب اسپرم پسر محیط رحم باید گرم باشه مرد هم باید از چیزای مقوی بخوره تقویت بشه چون اسپ ...

من رحمم گرمه چون طبعم گرمه و‌موقعه ن ز د ی ک ی شوهرم میگه ک چقد داغی...فک‌کنم بیشتر ب مرد ربط داشته باشه ب اسپرم هاش

من شنیدم برای جذب اسپرم پسر محیط رحم باید گرم باشه مرد هم باید از چیزای مقوی بخوره تقویت بشه چون اسپ ...

یچیزی ذهن من رو‌خیلی مشغول کرده...مگه نمیگن برای زنده بودن اسپرم بیضه مردان ک محل نگه داریشونه باید سرد باشه ینی ۳درجه سردتر از کل بدنشون...پس چطور این اسپرم ها توی ی رحم گرم زنده میمونن

یچیزی ذهن من رو‌خیلی مشغول کرده...مگه نمیگن برای زنده بودن اسپرم بیضه مردان ک محل نگه داریشونه باید ...

من خیلی اطلاع ندادم ولی تو نت خوندم زن باید گرمی بخوره و سردی اصلا نخوره مثل لبنیات ولی مرد باید کاسنی بخوره که سرده ولی نمی دونم چرا 

من رحمم گرمه چون طبعم گرمه و‌موقعه ن ز د ی ک ی شوهرم میگه ک چقد داغی...فک‌کنم بیشتر ب مرد ربط داشته ...

در کل به هر دو مربوطه ولی به نظرم بیشتر به زن چون دکتر هم که بری بیشتر به زن برنامه ی غذایی میدن