2777
2789
عنوان

اسم نی نی کی قشنگ ترره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دختر خواهر شوهرمه يك روانيه وحشي ايه همه بهش ميگن جاني

طفل معصوم 

چقدر کارشون زشته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چند هفته عمل سرویکس کردی؟چرا انقدر نا امیدی خدایی ک از نطفه تا الان برات نگهش داشتم بازم نگهش میداره ...

هفته۲۰ اورژانسی عمل شدم نا امیدم چون هرچی مشکله تو بارداری منه بدبخته

میشه برای خوشبخت شدنم صلوات بفرستین؟
ببخشید شما چند هفته زایمان کردین؟من درد ندارم ۵شنبه وارد ۴۰هفته میشم برم بیمارستان بستری میکنن؟

۴۱ هفته.بستگی به دکتر وبیمارستانت داره.

من که شهرستان بودم وپرسنل مضخرف خنگ

گفتن یا کیسه ابت باید پاره بشه یادهانه رحمت بالای ۵باز شده باشه تا بستری بشی.با وجود اینکه ۵ روز انقباض شدید داشتم محلم ندادن.وقتی هم فول شدم و۱۰ دقیقه مونده بود به زایمان بخاطر مدفوع جنین میخاستن سزارین کنن

😒

با دکترت حرف بزن ببین نظرش چیه گاهی سزارین میکنن یا بستری میکنن امپول فشار میزنن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
😂😂😂هستم رفیق تا پای جون

ببین ما چقدر بد شانسیم.

بجا کف دست کف پام میخاره😒

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اگه پسرم برام بمونه اسمش علیرضاست،اما فکر نمیکنم چون دفع پروتئین دادم۲۲۶ بود

چندماهته ؟اورژانسی زایمان کن

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا

فک میکنی،منم دست کمی ازت ندارم تازه من بعد ۸ سال با کلی دوا دکتر باردار شدم طول سرویکسم ۳۲،لکه بینی داشتم و استراحت مطلق،الانم بچه ام خیلی پایینه هفته ۲۴ هستم خدا خودش کمک میکنه نترس

فقط بگو بچم صحیح و سالم میاد بغلم بنویس جایی و روزی هزار بار بگو تا انرژیش اثر کنه

من شدید معتقدم ان شالله عکس نی نی را بذاری منم تگ کنی مامان خانوم

۴۱ هفته.بستگی به دکتر وبیمارستانت داره. من که شهرستان بودم وپرسنل مضخرف خنگ گفتن یا کیسه ابت باید ...

اینجا هم بستری نمیکنن ولی منم از همین مدفوع بچه میترسم ی وقت چیزی نشه ۲هفته پیش معاینم کرد گفت بچه خیلی بالاس دهانه رحمت باز نشده اصلا  

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
اینجا هم بستری نمیکنن ولی منم از همین مدفوع بچه میترسم ی وقت چیزی نشه ۲هفته پیش معاینم کرد گفت بچه خ ...

پیاده روی زیاد بکن.هرشب هم رابطه بدون جلوگیری داشته باش