2777
2789

آرایشگری وخیاطی گزینه های خوبی ان

دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكم ببشتر فكر كن

اگه چيز ديگه اي نشد و شرايطشو نداشتي

ارايشگاه بزن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه یه سالن تووووپ بزنی و برای هر کدوم از رشته های ارایشگری مثل  میکاپو رنگ کار و شنیون و اینا خدمات جداگانه داشته باشب و بتونی از افراد خبره استفاده کنی درامدش عالیه

من خودم شاغلم

ولی توی برنامم هست یه سالن خیلی بزرگ بزنم 

تا یه کم‌بچه هام بزرگتر بشن البته

منم خیلی دوست دارم شاغل شم درسمم تازه تموم شده فروشندگی دوست دارم ولی هنوز خونه پدرمو بهم اجازه نمیده کی باشم برم خونه خودم کارکنم طلا بخرم شما هم حتما برو سرکار اگه علاقه داری کارهای اریشگری یا خیاطی فصلیه به کارتون منطقه بستگی داره عزیزم نمیشه گفت چقدر دارامدش

الان نیاز نیست کل دوره ها رو بگزرونی فقط تو چند دوره درآمدزاش ثبت نام کن بقیش پول الکی دادنه... بعد یه صندلی اجاره بده برا رشته ای که آموزش ندیدی. یا برعکس خودت از چند آرایشگاه صندلی اجاره کن کار آرایشگری کن 

مثلا چی؟ شما چیز خاصی مد نظرته. لیسانس دارم ولی 

پيشنهادي من نميدم 

ولي يكم بيشتر فكر كن تحقيق كن

ارايشگري بنظر من گزينه مناسبي نيست البته سليقه اي ديگه 

علاقه داري شروع كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤