2777
2789
عنوان

نوزاد بیقرار

580 بازدید | 22 پست

سلام ببخشید دخترم سه ماهو نیمشه یه یه هفته ای هست که بد جور گریه میکنه ینی یه ساعت پشت هم گریه میکنه و باهیچی اروم نمیشه جوری گریه میکنه که اخر منم به گریه کردن میندازه به نظرتون دلیلش چیه تجربه ای ندارین

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم گاهی اونقدر گریه میکرد که دیوونه میکرد ، بعدا فهمیدم پسرم خیلی گرمایی هست و اینکه از شدت گرما از خواب میپره و نه شیر میخورد نه چیزی ، لباسهاش رو کمتر کن، کولررو هم خاموش نکن، اما جایی بخوابون که مستقیم باد نزنه، ممکنه اون لحظه فقط خواب میخواد حتی شیر دادن هم عصبیش کنه،تو آغوشت بگیر و بخوابون ،اگه آروم نشد شیرخشک بده یا اگه شیرت زیاده شیر خودت رو بده شاید آروم شد

یا سیر نمیشه یا کولیک داره یا شایدم مثل پسر من ک الان.3ماهشه داره دندون درمیاره.

کولیک فک نمیکنم اخه تازه یه هفتس اینطور شده قبلا اروم بود

ممکنه گشنه باشه، احتمالا دیگه شیرت سیرش نمیکنه

نه شیرم انقد زیاده میپاشه همش ولی اونموقع انقد باشدت گریه میکنا شیر هم نمیخوره

پسر منم گاهی اونقدر گریه میکرد که دیوونه میکرد ، بعدا فهمیدم پسرم خیلی گرمایی هست و اینکه از شدت گرم ...

برده بودمش حموم گزاشتم بخابه یه ربع خابید بعد بیدار شد کریه کرد نه شیر میخرد نه میخابید هرکار میکردم

دختر من تا ۸ماه همینجور بود😥

وااای من همین یه هفته رو هم دیوونه شدم اون گریه میکرد منم بدترازاون گریه میکردم

برده بودمش حموم گزاشتم بخابه یه ربع خابید بعد بیدار شد کریه کرد نه شیر میخرد نه میخابید هرکار میکردم

ببین دقیقا کارای پسر منو میکنه، اون موقع عصبیه چرا منو از خواب بیدار کردید! پسرم اونقدر گریه میکرد بالا میاورد و ..

الان وقتی خوابه کوچکترین صدایی نمیکنیم، بعد هم بیست دقیقه بعد از خواب پسرم بیدار میشه اگه کنارش خوابیده باشم وارد خواب عمیق میشه،اما اگه بیدار شه ببینه نیستم وا ویلا

ببین دقیقا کارای پسر منو میکنه، اون موقع عصبیه چرا منو از خواب بیدار کردید! پسرم اونقدر گریه میکرد ب ...

وای چه سخت ولی فقط روزا اینطوریه شبا راحت میخابه اصن بیدار نمیشه برا شیر

[QUOTE=98176759]وای چه سخت ولی فقط روزا اینطوریه شبا راحت میخابه اصن بیدار نمیشه برا شیر[/QUOTEپسر شما از اول اینطور بود دخترمن تازگیا اونم بعضی اوقات تقریبا روزه یه بار لازمه ببرمش دکتر