2777
2789

سلام بچه ها ی سوال داشتم ازتون؟ 

ماه پیش همسرم آزمایش اسپرم داد حرکتش ۱۵ بود حالا این ماه دکتر بهش ۴ تا hcg داد حرکتش رسید به ۵!!!!! دوستان کسی میدونه چرا اینجوری شده؟ 

با این حرکت میشه باردار شد؟ کسی شرایطش اینجوری نبوده منو دلداری بده؟  

عزیزم داداشم تحرکش یک بود این ماه زنش شکر خدا باردار شد.اصلا استرس نداشته باش

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من . ولی ۳ ماه خرنوب خورد اونم به زور بعدم ولش کرد. خرنوب بگیر خیییلی تاثیر داره. از عطاری بگیر

خرنوب چیه؟ پودر یا گیاه؟ باید دم کنم ؟ چ جوریه مصرفش عزیزم میشه بگی ببخشیدا

من که نتیجه نگرفتم نه از دارو گیاهی نه شیمیایی میکرو کردم نگرفت الان بار دوممه و درحال استراحت

لاله جون چند وقته اقدام میکنی؟ ان شالله ک بار دوم مامان شی عزیزم

منم شوهرم هر بار کلومیفن میخوره کلا اسپرماش کم میشن خخخخخ فک کردم فقط شانس منه

معلوم نیست این دکترا چکار میکنن بخدا شدیم موش آزمایشگاهی!! ماه قبلش آمپول دوتا زد تحرکش 35 بود این ماه ۴ تا زد تحرکش شد ۵ !! بنظرت مسخره نیست ؟؟!! 

اعصابم ریخت بهم

خرنوب چیه؟ پودر یا گیاه؟ باید دم کنم ؟ چ جوریه مصرفش عزیزم میشه بگی ببخشیدا

دختر داییم از بوشهر برام فرستاد ولی توی عطاری ها هم دارن. هفته اول یکبار صبح یکبار شب میجوشونی میدی. از هفته بعد فقط شب ها. به عطاری بگی بهت میده. کیلو ۶۰ الی ۷۰ تومنه ولی برای ما معجزه بود

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
این ک میگی چی هست نفسی جون؟

ترکیب عسل باسیاهدانه اسیاب شده میگن دوسین عزیزدلم ،میتونی خودت درستش کنی ازعطاری هم بخری

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت