الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چله داشته باشی باردار نمیشی.ناف بچه ک میفته اونو بندازی تو آب بریزی سرت چلت بریده میشه
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ازکجا میدونی چله افتادی... قبرستون رفتی؟ یا توپریودیت سر خاک مرده رفتی؟ یا....
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
له قول آقای پناهیان مگه خدا مُرده که بخوای به این چیزا متوسل بشی؟
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
چله چیه؟برا باردارا فقط این اتفاق میفته؟
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
بریز دور این جادو جنبل ها رو عزیزم. له قول آقای پناهیان مگه خدا مُرده که بخوای به این چیزا مت ...
سلام عزیزم اگه اعتقاد داشته باشن بهش روش کارگر هست یک چیزی تومایه های طلسم 😑
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من تموم این کارا رو انجام دادم و خدا رو شکر دو تا بچه هم دارم
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
یک باررشنیدم واسه دختر و زن اتفاق میفته یک دوستام بود تعریف میکرد که اگه پریود باشی بری سر خاک یک مرده که تازه مرده یا کارهای دیگه چله میشه یا موقع که زن میشی اگه بعدش دقیقا یادم نیست چی گفت اگه فلان شد چله میفتی و بعدش باید چله ببری و اینا اعتقاد دارند و اکه دختر باشه ازدواج نمیکنه و اگه زن باشه بچه دار نمیشه یا شیر ده باشه کاری کنه شیرش خشک میشع و به این ترتیب اعتقاد قدیمی هاست که نزدیک۵۰ درصدش درسته ولی علمی نیس
من تموم این کارا رو انجام دادم و خدا رو شکر دو تا بچه هم دارم
اره تو حرفم به اون خانومم گفتم علمی نیست ولی تا ۵۰ درصد درسته الله اعلم قدیمی ها عالم خودشون بودند
یک باررشنیدم واسه دختر و زن اتفاق میفته یک دوستام بود تعریف میکرد که اگه پریود باشی بری سر خاک یک مر ...
ممنون
برات صلوات فرستادم♥️
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.