2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث عمل زیبایی کلا فرق داره

در عمل زیبایی میان لب های کوچیک و بزرگ اوت قسمت و درستش میکنن

زایمان ممکنه شلی واژن بیاره که اونم اگه بیشار از دوتا زایمان انجام داده باشی

که بلزم عمل میکنن که فک نمیکنم خیلی عمل تنگیش سخت باشه ولی شنیدم عمل زیبایی اونحا سخته و درد ناک

اینجوری میشه

تغییرات واژن در بارداریه این عکس درسته? ،1دکتربهم گفت سزارینم که بشی بازم واژن شل وبازمیمونه مخصوصاتوبعضی افراد ولی در طبیعی حداقل بابخیه جمع میشه با این عکس بیشتر به حرفش رسیدم

مهربونی قشنگه💖همزبونی قشنگه💖
جمع که میشه ولی هیچوقت مثل اولش نمیشه

نسبت به تجربه شخصیم باهاتون موافق نیستم

البته ژنتیک هم خیلی تاثیر داره

بوده کسی که بدون حتی یک زایمان فقط با س کس واژنش شل شده و نیاز به عمل داشته

نسبت به تجربه شخصیم باهاتون موافق نیستم البته ژنتیک هم خیلی تاثیر داره بوده کسی که بدون حتی یک زای ...

دقیقا قبول دارم واینکه ماه آخرکه رحم داره آماده زایمان میشه بچه فشاریکه میاره رو واژن وبازشدن رحم اینا روندشو طی میکنه پس باعث تغییرش میشه درهرصورت

دقیقا قبول دارم واینکه ماه آخرکه رحم داره آماده زایمان میشه بچه فشاریکه میاره رو واژن وبازشدن رحم ای ...

بعد بستگی به نوع دکتر هم داره سر دخترم یه نوع بخیه ای برای من زد که اصلا انگار نه انگار زایمان کردم

یعنی از قبل زایمان هم اوکی ترر شده بودم.ولی برای زایمان دومی نه نرمال شدم مثل قبل

تغییرات واژن در بارداریه این عکس درسته? ،1دکتربهم گفت سزارینم که بشی بازم واژن شل وبازمیمونه مخصوصات ...

نه والا من تا روز آخر بارداری مثل قبلم بودم به حرف دکترا هم دیگه اعتمادی ندارم زیاد

ولی بعد از زایمان دیگه مثل قبل نبودم منظورم فقط شلی واژن نیس شکل ظاهری و همه چی...

البته شایدم فقط من اینجوری شدم نمیدونم والا

بعد بستگی به نوع دکتر هم داره سر دخترم یه نوع بخیه ای برای من زد که اصلا انگار نه انگار زایمان کردم ...

منم خیلی دیدم اطرافم راضی هستن ازطبیعی ومیگن جمعترشده از قبل وجالبه 1سری باورشون نمیشه انگار چیزعجیبیه .به دکتر بستگی داره وکادر اتاق زایمان که بعدش باحوصله تمیزبخیه بزنن