یکی پرسیده بچه ام چی میشه.شتر هم گفت پسره. رفتم تو تاپیکای اون خانوم خوندم...صدتا تاپیک زده بود سیس ...
خوشحال شدنش خوبه 🤣🤣🤣🤣
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
یکی پرسیده بچه ام چی میشه.شتر هم گفت پسره. رفتم تو تاپیکای اون خانوم خوندم...صدتا تاپیک زده بود سیس ...
به هرحال سوال منو کاملا درست جواب داد واول تایپک همگفت که من نه میتونم ذهن بخونم و نه ...فقط انرژی ای که از حرفا وکارارو میگیرم میگم
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
سلام زهرا جون خوبی داستانت رو خوندم و تو تاپیک جذب هم هستم خ تاپیک خوبیه
سلام عزیزدلم. شما خیلی لطف داری ❤😗
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
من حسم قویه، وای امکان نداره بکی یه سوالی بپرسه، بهد من بهم الهام شه. در شرایطی، گاهی اوقات شهودم ب ...
اره مثلا منم حس ششم قویه بعد دوستم میگه ریحانه اسم پسر عمومو بگو انگار من جن دارم 😑😑😑فوقش مثلا بتونم بقهمم قامیلمون بچش دختر در مباد یا پسر یا مثلا من همیشه فال میگیرم خودم درست در میاد دیت خوبی بر فال دارم اما الهام اینطور نمیشه مثلا در شرایط خاصی یهو میاد ناخوداگاه یک فکری یا یک حسی اگه باشه