2777
2789

خونه ما بغل مادر شوهرم هست یعنی خونه مادرشوهرم داده بهمون 

شوهرم خیلی مامانش دوس داره همیشه هروز که شده از سرکار میاد باید بهش سر بزنه یه پنج دقیقه یا بیشترم شده 

منم همیشه ازین بابت ناراحتم که چرا بالا نیومده میری یا چرا هروز میری سر میزنی

یه عادتی دارم که ناراحت میشم از شوهرم قشششنگ تو چهرم معلومه که ناراحتم یعنی قیافم کاملا بر میگرده دست خودم نیس میخوام نشون بدم ناراحتم

و شوهرم خیلی حساس شده رو این قیافم میگه اصلا تحمل ندارم قیافتو اینحوری ببینم دیوانه میشم  

بازهم امروز دعوا کردیم 

چیکار کنم که تو ناراحتی قیافم برنگرده

مادرشوهرم آدم خوبیه کاریم نداره

شوهرم میگه چرا میخوای عروس بد باشی مادرمه روزی هزار بار دلم هواشو میکنه حسودیت  شد دلم میخواد بهش سر بزنم باهاش مثل پروسس رفتار کنم

یه چشمش نمیبینه قند داره پیره اون  بمیره تو برام مادر میشی 

اینو با بغض گفت بهم و رفت سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینطوری میکنی دوست من ؟میگی ادم خوبیه و کاری باهات نداره چه اشکالی داره بهش سربزنه؟شمام برو به مادرت سربزن 

یه رفتارایی میکنین که ادم واقعا تعجب میکنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عزیزم دور از جون وقتی مادرش فوت بشه ممکنه از تو متنفر بشه چون یادش میفته این رفتارتو

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

چقد آدم بدی هستی واقعا 

چش نداری ببینی ۵ دقه میره ب مادرش سر میزنه 

چجور تربیت شدی!!!!!؟؟؟

در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ!                       به جان و دل تو عاشق باش...رفیقان را...مراقب باش......   مراقب باش ﺗﻮ به آﻧﻲ، دل موری نرنجاﻧﻲ...                            که در آخر تو میمانـﻲ و مشتی خاک که از آﻧﻲ...                         دلا یاران سه قسمند گر بدانی.....زبانی اند و نانی اند و جانی.     به نانی نان بده از در برانش.... محبت کن به یاران زبانی..... ولیکن یار جانی را نگه دار. ....به پایش جان بده تا میتوانی....                  مولانا