2777
2789
عنوان

میخوام بخاطر دیه خودم رو بندازم زیر ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 103 پست

الان داداش من دوساله تصادف کرده کو دیه

کی داده

بعد از دوسال تازه شهریور نوبت دادگاه دادن

تا الان 3 بار جراحی شده و 4 بار دیگه باید جراحی بشه

اینکارا چیه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اصلا درست نیست این بگم ولی می‌دونم کار از این گذشته که بگم این کار و نکن و فلان خودم بی پولم درک میکنم ولی خودت جلو‌ماشین ننداز یه راه بهتر چون یه ماشین هر چی آرومه هم حرکت کنه احتمال فوت بالا هیچ وقت این کار نکن بهم پیام بده بگم چکار کنی

بخاطر خودت میخوای یه آدم بدبخت از همه جا بی خبر رو بندازی تو دردسر؟؟؟؟؟ از کجا میدونی خود اون آدم هزار جور بدبختی نداشته باشه.اون مسئول بدبختیای شماست مگه؟؟

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بعد نمیگی خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال اگه به سرت ضربه بخوره بچه های بیچارت بایدچیکار کنن؟

دنبال کار بگردبرو سرکار یا از هنرت استفاده کن توخونه پول دربیار ، این چه فکریه اخه،بیشتر تاپیکت سرکاری به نظرمیاد

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
سلام اصلا درست نیست این بگم ولی می‌دونم کار از این گذشته که بگم این کار و نکن و فلان خودم بی پولم در ...

خب ب ماهم بگو

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن