سلام من بیشتر از تمسخر وتیکه انداختن به نظر مفید وراهنمایی نیازمندم اگه نمیتونید لطفا نمک رو زخمم نپاشید من ۲۹سالمه چند ساله بیمارم وضع مالیمون خوب نیست هر چند وقت باید عمل کنم مادر سه تا بچه هستم خیلی خسته شدم امروز این فکر زد به سرم که برم جای کم خطر خودم رو بندازم زیر ماشینی بلکه پول دیگه زندگیم رو تغییر بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام اصلا درست نیست این بگم ولی میدونم کار از این گذشته که بگم این کار و نکن و فلان خودم بی پولم درک میکنم ولی خودت جلوماشین ننداز یه راه بهتر چون یه ماشین هر چی آرومه هم حرکت کنه احتمال فوت بالا هیچ وقت این کار نکن بهم پیام بده بگم چکار کنی
بخاطر خودت میخوای یه آدم بدبخت از همه جا بی خبر رو بندازی تو دردسر؟؟؟؟؟ از کجا میدونی خود اون آدم هزار جور بدبختی نداشته باشه.اون مسئول بدبختیای شماست مگه؟؟
🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸