2777
2789
عنوان

هنگ کردم از دست شوهرم

957 بازدید | 53 پست

ازاول ازدواج. مامانم اجاره خونه رو میده و واس خرج خونه کمک میکرد بهمون. شوهرم بی پوله. جندروز پیش ی دعوای خ شدید بین منو شوهرم شد قبلشم دعوا داشتیم من ب هیشکی نگفتم هرکاری خواهرشو جاریم کردن یا خودش. هربی احترامی متلکی. فقط ز جاری بزرگم گفتم اون خودشم زخمی خواهرشوهرمه. یکساله ازدواج کردم. الان ک با شوهرم دعوام شد سر پول بود من یچی بهش گفتم ک حقش بود اونم چنبرابرش بهم گفت چهارتا دیگم اضافه ترش کرد. همون وسط دعوا مامانم زنگ میزد اخر ک ساکت شدیم زنگیدم گفت چیشده شوهرت اس داده بهم. رفتم بزور گوشی شوهرمو ازش گرفتم دیدم اس داده من فلانم و لیاقت خانواده شمارو نداشتم بیا میخام دخترتو طلاق بدم( مامانم حاضره هراتفاقی بیفته ولی کارمن ب طلاق نکشه ننگ میدونه) شوهرمم تا دید من دیدم از خونه رفت. شب بهش اس دادم ماکارونی بخر  ج نداد. بعد نیم ساعت مامانم زنگ زد گله کرد. فهمیدم رفته درخونه مامانم ابروریزی راه انداخته مامانمم گفتم محلش نده نرو پیشش. تا شوهرم کم آورد برگشت از اونجا. همونجا زنگیده ی راز زندگیمون ک نمیخاستم مامانم بدونه رو بهش گفته.زنگ زدم چرا اینکارو کردی گفتم شنبه طلاقت میدم( شب جمعه بود)گفتم دیگ نیا خونه برو همون دادگاه بهتر. اخرشب با پررویی اومده رفت دستشویی بعدم خابیده. خونه مفت گیر آورده.قهربود تا شنبه. صبح شنبه گفت دارم میرم دادگاه گفتم حتما برو منم مهریه نفقمو میخوام فک نکن خرم میبخشم تازه نفقه گذشتمم میخام این یکسالو. بجای دادگاه رفت سرکار. کم کم اشتی کردیم یبار با پرویی  و خنده گفت فلان مساله رو ب مامانت بگم چی میشه( بدبخت میشیم دیگ اجاره خونمونم نمیده)ولی الان مامانم باهام قهره گفته برو بدرک. دیگم بهم پول نمیده. الان هیچی تو خونه نداریم فقط نون  با خرما داریم. شوهرم با پررویی میگ مهم نیس خودم کارمیکنم دیشب گفت تا سه روز بعد بهم پول نمیدن. ینی احمق تر از شوهرمن وجود داره اخه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دلت میاد همه چی رو مامانت بده!؟! 

شوهر کردی یا زن گرفتی؟!؟ 

تازه نگرانی اجاره خونه ات رو هم نده!؟! 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

اتفاقا بهتر شد بزار خودش اجاره بده

ببخشید دختر بده 

کالا بده 

یه چیزی هم بالا بده

می خوام از دست شما تازه عروس ها سرم و بزنم به دیوار 

مهریه کم 

شوهر بی کار 

جهاز آنچنان 

آخرم دو تا بچه پشت هم و طلاق 

وقتی انقدر رو داده که به مامانت میگه بیا دخترت و ببر 

یعنی نهایت بی غیرتی 👍

دنیا اونقدرها جدی نیست   

واقعا چطور روت میشه از مامانت پول بگیری

بره کار کنه وظیفشه .تو اصلا نباید اونو عادت میدادی

اخه شوهر کردن به چه قیمتی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

سر در نیاوردم زیاد

مگه پشت سر مامانت چکارار کردی که میترسی ازش?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

احمق تر از،شوهرت وجود داره ولی ممکنه ناراحت بشی اگه بگم کیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بهتر نزار دیگه مادرت کمک کنه  ببخشید دختر بده  کالا بده  یه چیزی هم بالا بده

کارمیکنه ولی نیگ خقوقش کمه 1500همونمدخرد خرد میاره زود تموم میشه مامانم قبلا گفت یبار بشین حساب کن ببین اصلا 1500میاره.اینک همیشه ازمن پول میگیرین اینم میگه 1500میدم پس چرا بازم کم میارین

کارش اشتباه بوده ولی بذار شوهرت خودش کار کنه بساز با نداریش وگرنه یه عمر باید از مادرتون پول بگیرید اون.متاسفانه متوقع میشه هم کار کنه پول دربیاره قدرشو میدونه هم مرد غرورش به پوله نذار غرورش بشکنه

دردم از یارست و درمان نیز هم
احمق تر از،شوهرت وجود داره ولی ممکنه ناراحت بشی اگه بگم کیه

قربون دهنت

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘