2777
2789
عنوان

بیاید بگید به همسر هاتون اعتماد دارید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 43 پست
از چشمام بیشتر به همسرم اعتماد دارم. تو هر شرایط یا بیماری و ناراحتی عین پروانه دورم میکرده. کتاب می ...

داستان زندگیتو خوندم بغض کردم بخاطر کرامت امام حسبن خداروشکر که برات معجزه اتفاق افتاده انشالله همیشه خوشبخت باشید .. منم زندگیم دو بخشه یه بخشش مشابه زندگی اول شماست من توی اون جهنم چله حقشناس برداشتم و روز 25 چله معجزه اتفاق افتاد و بخش دوم زندگیم شروع شد که بعد از چله بود و الان دوساله زندگیم خوب شده و مشکلاتم کمتر شده ..تنها مشکلم اینه که بچه دار نمیشم چله هم برداشتم ولی نشد نمیدونم لابد درست و حسابی رعایت نکردم ..دعام کن دوست عزیز من اگه یه بچه داشته باشم بقیه مشکلاتمم حل میشن.

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
داستان زندگیتو خوندم بغض کردم بخاطر کرامت امام حسبن خداروشکر که برات معجزه اتفاق افتاده انشالله همیش ...

فدات بشم اسم امام حسین میاد گریم میگیره واقعا با گریه برات دعا کردم عزیزم.نذر کن.از پیامبر مجربه دعای گنج العرش و با مشک و زعفران بنویس ۳۱ روز پیش خودت نگه دار لمشالله باردار میشی.مشک از عطاری بگیر با اب زعفرون غلیط قاطی کن. با خلال دندون بنویس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان زندگیتو خوندم بغض کردم بخاطر کرامت امام حسبن خداروشکر که برات معجزه اتفاق افتاده انشالله همیش ...

چله حق شناس رو برا منم توضیح میدی ؟

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
فدات بشم اسم امام حسین میاد گریم میگیره واقعا با گریه برات دعا کردم عزیزم.نذر کن.از پیامبر مجربه دعا ...

قربون دلت برم عزیزم ..ممنونم ازت ..باشه این دعا رو هم مینویسم توکل به خدا

بله عزیزم چهل روز زیارت عاشورا رو بایه روش خاص میخونی ..که روزانه حدود یک و نبم ساعت وفت میبره ..ولی شرایط خاصی داره ویه کم سخته ولی اگه رعایت کنی بدون استثنا حاجت میگیری .. شرایطش1- مراقبه ی شدید ..ترک گناهان  تا چهل روز ..هیچ گناهی نباید بکنی نه غیبت نه دروغ نه بی حجابی ..تا چهل روز2- در حین خوندن یه کلمه نباید با کسی حرف بزنید زنگ و پیامک هم نباید بدین3- هبچکس نباید بفهمه شما این چله رو برداشتین برای هیچکس توضیح ندین انشالله بعد گرفتن حاجت میتونید بگید4- زمان خواندن چله از صبح تا قبل از غروب افتابه بعدغروب دیگه قبول نیست 5- تمام نمازها باید اول وقت باشه بخصوص نماز صبح نباید قضا بشه6-روزانه باید مبلغی که در توان دارید صدقه برای سلامتی امام زمان بدید تا چهل روز7- بعد از خوندن هرروز اول برای ظهور امام زمان دعا کنید بعد برای بقیه گرفتارها بعد برای خودتون و حاجتتون .الان نحوه خوندن رو هم براتون میفرستم سوالی داشتید بپرسید 

‍ ‍ ‌ 🍃🌺طریقه خواندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام 🌺🍃
به روش حضرت ایت الله حق شناس (ره).
🍀 1 -تعداد ۱۰۰ الله اکبر گفته شود.

🍀 2 -بعداز ۱۰۰ الله اکبر یک بار سلام گفته شود
(اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ)

و یک بار لعن
(اَللّهُمَّ  الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ اَللّهُمَّ  الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ  الْعَنْهُمْ جَمیعاً)
فقط لعن و سلام گفته شود بدونه خواندن زیارت عاشورا.

🍀 3 - از اول زیارت عاشورا شروع به خواندن میکنیم تا ابتدای ۱۰۰ لعن ( لعن_و_سلام_گفته_نمی_شود ) و ادامه زیارت عاشورا خوانده_نمی_شود.

🍀 4 -بلند میشیم و دو_رکعت_نماز هدیه به امام حسین علیه السلام میکنیم.

🍀 5 - بار مجدد تعداد ۱۰۰ مرتبه الله اکبر  می گوییم.

🍀 6 - از اول زیارت عاشورا شروع به خوندن میکنیم تا به ۱۰۰ لعن که رسیدیم ( تعدادصدلعن_وصدسلام_گفته_میشود ) بصورت کامل بعداز سلام ادامه زیارت عاشورا رو  میخونیم و سجده.

🍀 7 -مجدد ۲رکعت نماز زیارت امام حسین (علیه السلام) خوانده میشود.

💢حاج آقا حق شناس فرمودند بهترین روز برای شروع زیارت عاشورا یکشنبه و چهارشنبه هست.

💢موقع خواندن زیارت عاشورا اصلا باکسی نباید صحبت شود حتی یک کلام  سفارش کنید در این یک ساعت کسی با شما کاری نداشته باشه.

💢وقت خواندن باید از طلوع تا قبل از غروب آفتاب باشد یعنی وقتی هوا روشن هست باید خوانده شود یعنی زمانی که خورشید هست شروع و اتمام گردد.

💢ترتیب باید رعایت شود از ابتدای شماره یک تا انتهای شماره هفت
به اندازه وُسع هر روز صدقه به امام زمان داده شود

💢مهترین مطلب مراقب اعمال بودن است (ترک گناه انجام واجبات)

✅مهم تر از همه چی و انجام واجبات و تر ک گناه میباشد حتی اگه تعداد صد لعن و سلام رو هم اشتباهی چنتا زیاد بشه ایت الله جاودان فرمون نیتش 100 تا بوده اشتباهی چنتا اضافه گفتن اشکال نداره.

✅مهم
این چله زیارت عاشورا رو برای فرج  مولامون حضرت_مهدی عج خونده بشه
فرج امام زمان رو روبرو قرار بدیم و حاجت خود را پشت سر فرج امام زمان (عج) قرار بدیم.
@haghshenas1401

در ایام عادت ماهیانه یک نفر مومن که گناه نکنه و نمازش قضا نشده باشه رو بعنوان نایب میگیرید که هفت روزو براتون بخونه .بعد پاکی دوباره خودتون میخونید 

بله عزیزم چهل روز زیارت عاشورا رو بایه روش خاص میخونی ..که روزانه حدود یک و نبم ساعت وفت میبره ..ولی ...

عزیزم خیلی لطف‌کردی ممنون دوتا سوال پیش اومد برام

یکی اینکه برای هر دو نماز نیت نماز زیارت امام حسین بکنم ؟

یا دو رکعت نماز هدیه به امام حسین؟

دوم اینکه اگه نباید حرف بزنم چجوری به اون شخص مومن بگم که نماز رو به نیابت از من بخونه؟ ترجیح میدم به پدرشوهرم بگم که آدم خیلی پاکیه 

در ایام عادت ماهیانه یک نفر مومن که گناه نکنه و نمازش قضا نشده باشه رو بعنوان نایب میگیرید که هفت رو ...

البته همسر خودمم اهل گناه نیست اصلا ولی گاها نمازش قضا میشه . چون نوشتی که نمار قضا نکنه میگم اون .

میشه به همسرم بگم بخونه ولی تو اون هفت روز نماز قضا نکنه؟

در ایام عادت ماهیانه یک نفر مومن که گناه نکنه و نمازش قضا نشده باشه رو بعنوان نایب میگیرید که هفت رو ...

عزیزم 

حالا که اومدم شروع کنم این سوال پیش اومد برام باید حتما تو یه ساعت مشخصی بخونم ؟

یا میشه اگه جایی بودم جا به جا کنم ساعتشو؟

عزیزم خیلی لطف‌کردی ممنون دوتا سوال پیش اومد برام یکی اینکه برای هر دو نماز نیت نماز زیارت امام حسی ...

نه ببین دو رکعت نماز هدیه به امام حسین و با همین نیت ... دو رکعت بعدی به نیت زیارت امام حسین ... بعد اینکه اگه قراره شخصی رو نایب بگیری اشکال نداره که اون یک نفر با خبر بشه از چله 

البته همسر خودمم اهل گناه نیست اصلا ولی گاها نمازش قضا میشه . چون نوشتی که نمار قضا نکنه میگم اون . ...

اره گلم اینم میشه اگه واقعا همسرت ادمیه که اهل گناه نیست و مراقبه داره میتونی بهش بگی واست بخونه و در اون ایام که میخونه خیلی بیشتر مراقبه کنه و نمازش قضا نشه 

عزیزم  حالا که اومدم شروع کنم این سوال پیش اومد برام باید حتما تو یه ساعت مشخصی بخونم ؟ یا می ...

در مورد ساعت خوندنش لازم نیست که حتما یه ساعت مشخصی باشه هر ساعتی باشه از صبح تا عصر اشکال نداره.. فقط باید قبل غروب افتاب خونده باشی ...ولی میتونی ساعتی رو انتخاب کنی که کسی خونت نمیاد که مجبور نشی وسطش بلند شی درو باز کنی یا با کسی حرف بزنی ..چون اینجوری جله خراب میشه ..من خودم بین ساعت 12/30 تا 1:30 ظهر میخوندم که شوهرم اداره بود مهمونم نمیومد ..گاهی زنگ میزد شوهرم جواب نمیدادم در همین حد میگفتم که یه دعا دارم نمیخاام وسطش حرف بزنم .

در مورد ساعت خوندنش لازم نیست که حتما یه ساعت مشخصی باشه هر ساعتی باشه از صبح تا عصر اشکال نداره.. ف ...

ممنونم 

لطف کردی 

الهی که هر چی صلاح زندگیته خدا بهت بده