از چشمام بیشتر به همسرم اعتماد دارم. تو هر شرایط یا بیماری و ناراحتی عین پروانه دورم میکرده. کتاب میگیره دستش سربعد نماز گریخه میکنه برام دعا میکنه. واقعا فرشتس
من بهش اعتماد دارم یه دفتر کار داره یه انبار که هردو جا دوتا دختر جوان براش کار میکنند و با هر دو هم تنها میشه وقتی بره بهشون سر بزنه ولی هیچوقت هیچوقت ته دلم نلرزیده که نکنه کاری کنه.میشناسمش البته بعد از ده سال که میشناسمش این شرایط اتفاق افتاد.
اعتماد میکنیم تا وقتی خلافش ثابت شه بخوای به این دید نگاه کنی که الان خانوما دست مردارو از پشت بستن اینهمه خیانت مردا زیاده یه سرشم همجنسای تودمونن ماشاا.
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نذار تجربه کسه دیگه که معلوم نیس چی بوده چی نبوده که این کارو کرده زمینه شک شما به همسرت بشه
من یک کلام میگم چشامه همین
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من ۱۲۰ در صد اعتماد دارم به خودم اعتماد ندارم انقد که به اون دارم
من بهش اعتماد دارم. دلیلشم اینه وقتی من خونه ام سعی میکنه جایی نمونه و خودشو برسونه خونه. اگه من تو خونه باشم ترجیح میده جایی نره یا اگه میره منو با خودش ببره.کارتش هم یا دست منه یا من از تمام هزینه هایی ک کرده خبر دارم.