2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی اینجوریه؟

462 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من دورهای منظم بیست و هشت روزه دارم و بیست دوم همین ماه کیت تخمک گذاریم پرنگ شد،ششم موعدمه و دیشب که روز بیست و سوم سیکلم بود روی لباس زیرمو لک قهوه آیی روشن روشن دیدم که شبیه خون آبه بود که همراش دلدرد و کمردرد وسردرد داشتم.......من این چند روز کلی کار کردم میترسم اگه باردار بشم اتفاقی بیفته 

ممنون

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘

لانه گزینی نزدیک پری اتفاق میافته 

ولی اون میتونست برای تخمک کذاری یا کیست باشه

اگه بعد نزدیکی بوده برای اونم میتونه باشه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لانه گزینی نزدیک پری اتفاق میافته  ولی اون میتونست برای تخمک کذاری یا کیست باشه اگه بعد نزدیک ...

بعد تخمک گذاری نبود من تخمک گذاریم چهاردهم  سیکلم بود و این لکو بیست و سوم دیدم عزیزم

لانه گزینی نزدیک پری اتفاق میافته  ولی اون میتونست برای تخمک کذاری یا کیست باشه اگه بعد نزدیک ...

قبل از تصمیم برای اقدام کل سونوگرافی ها رو انجام دادم کاملا سالم بودم عزیزم،کیست نداشتم

مبارکه عزیزم        

فکر میکنی باردارم؟؟؟؟؟

وای خدایا چی میشه راست باشه،اگه مثبت باشم میمیرم از خوشی❤️

[QUOTE=98133124]فکر میکنی باردارم؟؟؟؟؟ وای خدایا چی میشه راست باشه،اگه مثبت باشم میمیرم از خوشی❤️[/Qایشالله عزیز دلم    منم بارداری سومم همینجوری  بود    بیبی زدی مثبت بود بیا خبر خوشحالی بده   عشق کنیم   

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
انشالله باردار باشی عزیزم منم خیلی دوست دارم نی نیم زودتر بیاد

منم   انشالله هممون امسال مامان میشیم   آمین 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
انشالله باردار باشی عزیزم منم خیلی دوست دارم نی نیم زودتر بیاد

انشالا دوتامون بارداربشیم

[QUOTE=98133124]فکر میکنی باردارم؟؟؟؟؟ وای خدایا چی میشه راست باشه،اگه مثبت باشم میمیرم از خوشی❤️[/Q ...

چشم گلم بنظرت بیبی چکمو کی بزنم