2777
2789
عنوان

سود سپرده ی روزشمار

616 بازدید | 12 پست

بچه ها من میخوام سپرده ی روز شمار باز کنم . الان سود بانک چجوریاس؟ مثلا بانک های دولتی مثل صادرات . اگه ده تومن بذارم به فرض ماهی چقدر سود میده؟ 

روز شمار نیست دیگه

ماه شمار شده

۱۰ درصد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز شما به تاریخ پیوست الان دیگه ماه شماره یعنی شما ۱۰ تومن میزاری سالانه ۱۰ درصد بهت سود میده برای یک ماه تقسیم بر ۱۲ حالا این پول بهیچ عنوان نباید جابجا بشه حتی گرفتن موجودی هم باعث میشه این مدت ریست بشه و ماه شمار دوباره شروع بشه

۱۰ میلیون میشه حدودا ۸۴ هزار تومان

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بانک شهر یا مسکن باید بگی تو حساب زرین انتقال بدن پولتو یا حساب های دیگه... مثل خرید بورس میمونه ...

تو حساب زرین بذارم میتونم برداشت کنم وقت نیاز یا مثل سپرده کوتاه مدت و بلند مدت قابل برداشت نیست تا یه زمان خاصی

تو حساب زرین بذارم میتونم برداشت کنم وقت نیاز یا مثل سپرده کوتاه مدت و بلند مدت قابل برداشت نیست تا ...

هر زمان هر مقداریشو بخای میتونی برداشت کنی 

ولی تمام مراحلش اینترنتیه باید وارد باشی مدارکتم باید اینترنتی بدی