2777
2789
عنوان

خانوما کیا تاحالا ناف شون افتاده و آب آورده خواهشا بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 11206 بازدید | 39 پست
من نافم افتاده بود پزشکا نمیدونستن چیه ۲ماه تمام درد کشیدم یه پزشک میگفت آپاندیسه عمل شه یکی شربت مه ...

منم دقیقا همین اتفاق واسم افتاد بیمارستان بستری شدم هزارتا ازمایش و سونو گرفتن ازم ولی هیچی نفهمیدن . تا اینکیش یه خانوم رفتن اونم نافمو توی 3 سوت انداخت جاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما چه اصلا من نشنیده بودم برام عجیب بود شما نمیخواد دخالت بیجا بکنید 

انشالله ک براتون عجیب باشه تا اخر عمر و هیچوقت تجربه اش نکنید عزیز دل .. درد کشیده ها میدونن ک چ دردی داره

ميشه اسم و آدرس اون خانومارو بگيد لطفا، مامان منم نافش افتاده

انگشت تون رو بکنید توی ناف نگه دارید تا وقتی ک حس کنید یه چیزی اومد زیر انگشت تون بعد انگشتو بردارید .. من خودم یاد گرفتم .. توی نِت بزنی فیلمشو پیدا کنی خودت میتونی انجام بدی

انشالله ک براتون عجیب باشه تا اخر عمر و هیچوقت تجربه اش نکنید عزیز دل .. درد کشیده ها میدونن ک چ درد ...

من منظوربدی نداشتم تاحالا نشنیده بودم تو نی نی سایت ادم خیلی چیزا میشنوه برام عجیب بود ایشالا که مشکلتون حل میشه براسلامتیتون پنج تا صلوات میفرستم اگرم ناراحت شدید عذر میخوام بعضیا اینجا هستن منتظرن یه چیزی بگی سریع حمله کنن

انگشت تون رو بکنید توی ناف نگه دارید تا وقتی ک حس کنید یه چیزی اومد زیر انگشت تون بعد انگشتو بردارید ...

مال مامانم بدجور افتاده اين كارم ميكنه باز برميگرده سر جاش كه افتاده

آدرس ميدي لطفا

یه خانم توی اطراف ورامین بود چون واسه ده سال پیش بود هیچی یادم نمیاد از آدرسش عزیزم 🌹 ایشون رو یکی از فامیلام معرفی کرد که اون فامیلمم هم در قید حیات نیست که بپرسم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐