2777
2789
عطارى هاى شهر من،از اين قرص ندارن متاسفانه

منم قرصم تمام شده و از جای دیگه سوال کردم ببینم دارن که بخرم ! گفت اینو تو بازار پیدا نمی کنی و ماهواره ای هستش ولی من از یه عطاری تو شاهین شهر خریدم . نمایندگی آرازطب این دارو رو داره . الانم تماس گرفتم و گفتن فقط یه فروشگاه تو شهرتون اینو میاره که فعلا متاسفانه تا چند روز تعطیله

میخواهین تو سایتش برین یا نمایندگیش تماس بگیرین ببینین همه شهرها نمایندگی دارن یا نه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول مادربزرگم نفس شوهر بهمون نساخته

دقیقااا مامان منم یه چیزایی میگه ک بعد ازدواج مزاج ادما عوض میشه یکی بهتر و چاقتر میشه یکی بدتر و لاغرتر ابجیم ۱۰ کیلو اضافه کرد من کم کردم

دوستان من از تجربه ی خودم میگم..

من به شخصه همه راه هارو امتحان کردم و جواب نمیگرفتم ولی یه دارویی بود دوستان بهم معرفی کردن ... سفارش دادم دارو و چون خیلی کمبود وزن داشتم چند دوره استفاده کردم الان ۴ ماه میگذره من اصلا وزنم پایین نیومد و خیلی خوشحالم😍.. و مهم تر اینکه من بخاطر داروهایی ک اینقدر برای چاقی استفاده کردم کبد و کلیه م داغون شده بود... اما خداروشکر این شربت خیلی خوب بود و حتی حس میکنم خیلی بهتر شدم و هیچ عوارضی هم نداشت... و چیزی ک خیلی دوست داشتم این ک همه جای بدنم به یک اندازه پر شد و صورتم خیلی خوب تپل شده و اصلا قیافم عوض شده🤩... خدا برکت به کارشون بده منکه خیلی راضی بودم... من ادرسشونو میزارم اگر دوست داشتید این راهو امتحان کنید... من فقط از تجربه ی شخصی خودم گفتم چون خیلیا مثله خودم ارزوشونه وزن اضافه کنند و تپل بشن... کانال تلگرامیشون اینه👈 @chagi_tazmini

و اینم شماره موبایلشون : ۰۹۹۲۶۱۷۳۰۰۵

سلام❤❤❤با این روش که میگم هزار درصد نتیجه بگیرین وچاق بشین وچاق بمونین اصلا بازگشت نداره❤

این قرصایی که من خودمم استفاده کردم و از ترکیه تهیه کردم دست ساز دکتر طب سنتی هستش

کاملا گیاهی

با تمام قرصا و داروهای چاقی و شیمیایی فرق میکنه یه حالت درمانی داره واسه بدن

اول بدن رو کاملا پاکسازی میکنه اگر عفونتی یا کرم روده ای چیزی باشه که مانع چاق شدن بشه رو رفع میکنه

اشتهارو زیاد میکنه و جذب مواد رو توی بدن خیلی میبره بالا

خیلیا اشتهاشونم خوبه ولی هرچی میخورن و هرکاری میکنن چیزی جذب بدنشون نمیشه و این قرصا اینو حل میکنن...از همه چی مهمتر چون شیمیایی نیست تا هروقت که بخوایین میتونن بخورین و وزن اضافه کنین

اونقد بی ضرره کسایی که زخم معده دارن یا شیرده هستن هم میتونن استفاده کنن وسریع تپلی بشن...طرز مصرف خاصی هم داره

من خودم از ۴۸ کیلو شدم ۶۵ کیلو و این معجزه زندگی من بود

این شماره تماسمه توضیحی خواستین درخدمتم

♥️09390355271♥️

من چندین بار پیام گذاشتم تا به چند نفر که مثل خودمن وارزوی چاق شدن دارن کمکی کرده باشم ولی متاسفانه نتونستم باهمون حساب قبلیم وارد نی نی سایت بشم ببخشید 

مردم عروس میشن چاق میشن من عروس شدم از ۵۳رسیدم به ۴۶

وای منم🤣🤣🤣دقیقا از ۵۳دشدم ۴۳

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

میگم تو همون ماه اول قشنگ تپل میشی نمیدونم الان گیرت میاد یا نه من انقدر تپل و خوشگل شدم خواستگارا ...

من چطوری چاق شم بخدا هرکاری میکنم وزنم از ۴۰بالاتر نمیره گین آپ .قرص آبجو.جنسینگ .قرص سیپرو....آزمایش دادم دکتر تغذیه رفتم .باشگاه رفتم هیچی هیچی اگه میدونید کمک م کنید فقط ۱۰ کیلو اضافه کنم ۲۰ سالمه بخدا ۴۰ وزنمه 

من چطوری چاق شم بخدا هرکاری میکنم وزنم از ۴۰بالاتر نمیره گین آپ .قرص آبجو.جنسینگ .قرص سیپرو....آزمای ...

تیرویید یا پرولاکتین 

یا مشکلات روده مثل سندروم روده تحریک پذیر یا اانگل و کرم روده و معده نداری؟

معجون ۰۰۷ هم امتحان میکردی اگه بدنت گرمی نداره چون خیلی گرمیه

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون