2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم 😥😔

181 بازدید | 28 پست

از زایمان اولم ۷ سال میگذره فکر کردم اوضاع بهتره ولی انگار اشتباه کردم دلم گرفته دوست ندارم تو صورت شوهرم نگاه کنم فقط میگم خدا به دادم برس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

چرا؟؟بارداریی؟؟؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
عزیزم عکس تورو تو آلبوم وقیح دیدم.ماشاا... خوشگلی.

اره عوضی برداش انقد التماسش کردم پاک نکرد ممنون گلم نظرلطفته😘😘

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه اولم که بدنیا اومد مادر شوهرم وخواهرشوهرام سه تان با من اومدن خونمون تا ۱۲ روز البته مامانمم بود . خیلی اذیت شدم خواهر شوهرام همه ازدواج کردن ۲تا بزرگا که دختراشون از من ۵ سال کوچکترند ولی ۳ یه پسر داره که اون موقع ۱۰ سالش بود نوزاده تازه دنیا اومده من مثل گوشت قربونی گل دست اینا جابجا میشد مدام لباس عوض میکردن از بچه سر همه زندگیه من میرفتن حرفم نمیشد بزنی شوهرمم داشت بال درمیاورد که بابا شده اینا دورشن اصلا فکر من بینوا نبود سر صدا شلوغی صبحونه نهار شام مامانمم مثل یه کلفت کار میکرد 

الان دوباره از بس مامانم گفت یه بچه دیگه می خوای که باز باردار شدم اخه یکم رفت و اومدشون کم شده بود الان باز شروع کردن به بهانه دوست داشتن بچه میگن ما میایم اونجا بچه ات رو بزرگ کنیم 

ب شوهرت بگو باهاشون حرف بزنه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

به همه جا کار دارن ادمو هیچی حساب نمی کنند نه خودشون نه دختراشون همش دستور میدن جوری حرف میزنند انگار چه خبره دوهفته ایه دارم دیدونه میشم چکار کنم با اینا 

یه کاری کن بچت ک به دنیا اومد با مامانت هماهنگ کن برو خونه مادرت یه مدتی  به شوهرتم بگو مامانم میگه این دفه تو بیا پیش من من نمیتونم بیام

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)